خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمام موتورخانه‌های تأسیسات گردشگری استانداردسازی می‌شوند- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 03 فروردین 1401 - 10:54
گروه استان‌ها_ رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور با بیان اینکه تمام موتورخانه‌های تأسیسات گردشگری استانداردسازی می‌شوند گفت: این مهم سهم بسزایی در کاهش هزینه و انرژی دارد.
فارس،استان،گردشگري،شيراز،كشور،گردشگران،دارا،استاندار،هماهنگي ...

به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به‌ نقل از روابط عمومی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس، علی اصغر شالبافیان در نشست با استاندار فارس اظهار داشت: استان فارس با دارا بودن جاذبه‌های مذهبی، فرهنگی‌ تاریخی، طبیعی و سلامت یکی از پرطرفدارترین مقصدهای گردشگری کشور است.
رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور ادامه داد: با هماهنگی که با شرکت گاز شده است، تمامی موتورخانه‌های تأسیسات گردشگری استانداردسازی می‌شوند که می‌تواند سهم به سزایی در کاهش هزینه و انرژی داشته باشد.
وی اضافه کرد: سوانح رانندگی باید با همت مسئولان و فرهنگ‌سازی و همکاری تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط مدیریت شود.
شالبافیان گفت: شهرداری شیراز خدمات بسیار خوبی را در کنار دستگاه‌های دیگر ارائه کرده که شایسته قدردانی است.
این مقام مسئول افزود: استان فارس با دارا بودن موقعیت جغرافیایی بی‌نظیر علاوه بر دارا بودن جاذبه‌های فراوان، نقطه اتصال کشور به جنوب شرق، غرب و مرکز کشور است.
محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس با تأکید بر سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه گردشگری به تنهایی می‌تواند استان فارس را اداره کند، افزود: امسال باید سال رونق گردشگری فارس باشد.
استاندار فارس بر استفاده و بهره‌برداری از تمامی جاذبه‌های گردشگری استان تأکید کرد و افزود: شهرستان‌های مرودشت، فیروزآباد، کازرون، سپیدان، داراب و دیگر نقاط استان می‌توانند به عنوان نقاط گردشگرپذیر بعد از شیراز به گردشگران معرفی شوند.
محمد فرخ‌زاده معاون گردشگری و امور زائرین استانداری فارس نیز بر استفاده از سایت تاریخی کاخ ابونصر شیراز تأکید کرد و خواستار توجه بیشتر و تملک زمین‌های اطراف آن شد.
قائم‌مقام ستاد اجرایی هماهنگی خدمات سفر فارس گفت: با حجم بالای گردشگران مواجهیم؛ هتل‌ها و مجموعه‌های اقامتی استان به طور کامل پر شده است و مدارس نیز به صورت فضای پشتیبان در حال خدمات‌رسانی به مسافران هستند.
او ادامه داد: به دلیل شرایط مساعد جوی در استان فارس و وجود جاذبه‌های متعدد، حجم بالای گردشگران نوروزی را داریم.
انتهای پیام/424/ش