خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تماس تلفنی وزیرخارجه قطر با امیرعبداللهیان- اخبار دیپلماسی ایران - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 فروردین 1401 - 10:12
وزیر امور خارجه قطر، در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در مورد آخرین تحولات دوجانبه ، منطقه‌ای و بین المللی و مذاکرات وین به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.
ايران،وين،مذاكرات،خارجه،امور،وزير

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در مورد آخرین تحولات دوجانبه ، منطقه‌ای و بین المللی و مذاکرات وین به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.
طرفین شب گذشته رایزنی و‌ مشورت مستمر بین دو کشور برای پیگیری روند توسعه روابط دوجانبه و همچنین تبادل نظر در مورد مسائل مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه‌ای و بین المللی را حائز اهمیت خواندند.
امیرعبداللهیان در این گفتگوی تلفنی در مورد مذاکرات وین، با بیان لزوم توجه به منافع ملت ایران و خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برای تحقق یک توافق خوب، قوی و پایدار آمادگی کامل دارد.
وزیر امور خارجه قطر نیز با قدردانی از نقش سازنده ایران در مذاکرات وین، بر لزوم تلاش همه طرفها برای رسیدن به توافق تاکید کرد.
انتهای پیام/