خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری اولین تمرین تیم امید در سال جدید با ۱۲ بازیکن

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 03 فروردین 1401 - 08:12
اولین تمرین تیم ملی فوتبال امید در سال جدید با ۱۲ بازیکن برگزار شد.
تمرين،بازيكنان،ملي،اردوي،فوتبال

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، اولین اردوی تیم ملی امید در سال ۱۴۰۱، امروز بعدازظهر در مرکز ملی فوتبال آغاز شد.
با توجه به اینکه ۲۷ بازیکن به اردوی این تیم دعوت شده بودند و از همه بازیکنان تست کرونا گرفته شده است، بازیکنانی که تست آنها منفی شده بود تمرین کردند و دیگر بازیکنان در قرنطینه منتظر پاسخ تست مانده اند.
در ابتدای تمرین امروز، مهدی مهدوی کیا پس از تبریک سال نو به بازیکنان و اعضای کادر و اشاره به روزهای مهمی که پیش روی تیم ملی امید است درباره اردوی پیش رو توضیح داد و پس از آن بازیکنان شروع به نرم دوی و گرم کردن با توپ کردند.
پس از تمرین آقاوسط و فوتبال درون تیمی و همچنین تمرین شوت زدن به سمت دروازه، بازیکنان در پایان تمرین، یک گل کوچک شاداب برگزار کردند.
اردوی تیم ملی امید، تا نهم فروردین ۱۴۰۱ در مرکز ملی فوتبال ادامه دارد.
انتهای پیام/