خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۴ نفر در آذربایجان غربی به بیماری کرونا مبتلا شدند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 فروردین 1401 - 22:53
ارومیه – سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: در شبانه روز گذشته ۲۴ نفر در استان به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
نفر،كرونا،استان

محمدامین ولی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان با اشاره به روند کاهشی امیدوارکننده بستری شدگان در مراکز مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان اظهار کرد: در حال حاضر ۱۱۶ نفر در این مراکز بستری هستند و ۲۸ نفر نیز تنها با استفاده از دستگاه ونتیلاتور تنفس می‌کنند.
وی ادامه داد: همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته، یک بیمار در مهاباد جان خود را بر اثر ابتلاء به کرونا از دست داد.
ولی زاده گفت: با اضافه شدن این تعداد، کل فوتی‌های ناشی از ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ در استان به هفت هزار و ۵۰۱ نفر رسیده است.
تاکنون ۳۵۵ هزار نفر در آذربایجان غربی به کرونا مبتلا شده و ۲.۱ درصد از این تعداد، جان خود را از دست داده اند.
همچنین تاکنون بیش از پنج میلیون و ۹۰۰ هزار دُز واکسن در آذربایجان غربی تزریق شده است.