خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۱۰ هزار بازدید از جاذبه‌های گردشگری گلستان/ تکمیل ۶۰ درصدی ظرفیت هتل‌های استان گلستان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 02 فروردین 1401 - 18:31
دبیر ستاد اجرایی تسهیلات و خدمات سفر نوروزی استان‌گلستان با اشاره به اینکه از ابتدای نوروز تا کنون ۲۲ هزار نفر در استان ما اقامت کرده اند، گفت: ۶۰ درصد ظرفیت های اقامتی استان گلستان تکمیل شده است.
استان،گلستان،گردشگري،اقامتي،نوروزي،اشاره،كرونا،گنبدكاووس،فرم ...

ایسنا/گلستان دبیر ستاد اجرایی تسهیلات و خدمات سفر نوروزی استان‌گلستان با اشاره به اینکه از ابتدای نوروز تا کنون ۲۲ هزار نفر در استان ما اقامت کرده اند، گفت: ۶۰ درصد ظرفیت های اقامتی استان گلستان تکمیل شده است.
رحمان فرمانی در گفت و گو با خبرنگاران در حاشیه بازدید استاندار از نوروزگاه شهرستان گنبدکاووس با اشاره به اینکه علی رغم وضعیت آب و هوایی این روزهای گلستان و وضعیت کرونا شاهد افزایش سفرهای نوروزی در این استان هستیم، اظهار کرد: گلستان همواره مقصد گردشگری هموطنان عزیزمان و بسیاری از گردشگران خارجی بوده است.
وی با بیان اینکه تا به امروز بیش از ۲۲ هزار نفر اقامت در مراکز اقامتی و گردشگری استان گلستان را داشته ایم، افزود: تمامی مراکز اقامتی ما اعم از هتل ها، مهمانپذیرها و بومگردی های استان در آمادگی کامل برای استقبال و پذیرایی از مسافران عزیز هستند.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان از بازدید بالغ بر ۱۱۰ هزار گردشگری از اماکن گردشگری استان خبر داد و خاطرنشان کرد: تلاش کرده ایم در کنار عمده جاذبه های گردشگری امکانات رفاهی و تفریحی مناسبی را ایجاد کنیم.
فرمانی با تاکید بر اینکه برخلاف دو سال گذشته که سیل و کرونا مانع از رشد گردشگری در منطقه شده بود، امسال رشد خوبی داشته ایم، ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد ظرفیت واحدهای اقامتی استان گلستان تکمیل شده است.
وی با اشاره به اینکه از امرز و فردا حجم جدیدی از سفرها به سمت استان گلستان آغاز خواهد شد، تصریح کرد: با توجه به بهار زیبا در استان گلستان قطعا حجم مسافران نوروزی و گردشگران داخلی و خارجی در روزهای آتی در استان ما افزایش خواهد یافت.
به گزارش ایسنا نوروزگاه گنبدکاووس در محوطه برج تاریخی قابوس بن وشمگیر بلندترین برج آجری جهان در چندین بخش اعم از بازارچه صنایع دستی، آلاچیق های ترکمنی، پخت غذای سنتی و اجرای موسیقی اقوام برپا شده است.
انتهای پیام