خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اثر هنری «اندی وارهول» رکوردشکن می‌شود؟

ایسنا | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 02 فروردین 1401 - 13:30
پرتره‌ای از «مریلین مونرو» که توسط «اندی وارهول» هنرمند مشهور آمریکایی خلق شده است می‌تواند رکورد فروش آثار این هنرمند را بشکند.
مونرو،وارهول،هنري،مريلين،هنرمند

پرتره‌ای از «مریلین مونرو» که توسط «اندی وارهول» هنرمند مشهور آمریکایی خلق شده است می‌تواند رکورد فروش آثار این هنرمند را بشکند.
به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، اثر هنری از «اندی وارهول» هنرمند نامدار آمریکایی که پرتره‌ای از «مریلین مونرو» هنرپیشه مشهور آمریکایی را به تصویر می‌کشد، در حراجی ماه می با ارزش تخمینی ۲۰۰ میلیون دلار به مزایده گذاشته خواهد شد.
در صورتی که این اثر با قیمت برآوردشده به فروش برسد رکوردشکن خواهد شد.
این اثر هنری که به سال ۱۹۶۴ تعلق دارد چهره «مریلین مونرو» را در یک پس‌زمینه آبی به تصویر می‌کشد.
این اثر یکی از پنج تابلو نقاشی است که «وارهول» از چهره «مونرو» خلق کرده است.
این اثر هنری از بنیاد «توماس و دوریس امان» در زوریخ در حراجی پیش روی کریستیز ارائه خواهد شد.
تمام عواید حاصل از فروش این اثر هنری به این بنیاد اختصاص پیدا می‌کند که برای بهبود زندگی کودکان جهان فعالیت می‌کند.
بر اساس اطلاعات کریستیز رکورد گران‌ترین اثر فروخته‌شده «وارهول» به تابلو نقاشی که در سال ۲۰۱۳ به قیمت ۱۰۵ میلیون دلار فروخته شده تعلق دارد.
انتهای پیام