خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرور مسلح دزفول به دام پلیس افتاد/ ناجا هیچ‌گونه تعارف و مماشاتی با اراذل و اوباش ندارد- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 02 فروردین 1401 - 12:54
گروه استان‌ها_فرمانده انتظامی دزفول گفت:در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر قدرت نمایی و ضرب و جرح یک زن با سلاح موضوع دستگیری در دستور کار پلیس قرار گرفت و متهم دستگیرشد.
پليس،متهم،دزفول،گراوندي،سرهنگ،جرح،پليسي،ضرب،فرمانده،دستگير

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ روح اله گراوندی اظهار داشت: در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر قدرت نمایی و ضرب و جرح یک زن با سلاح و اعمال زور و متعاقب آن متواری شدن متهم، موضوع دستگیری بصورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
فرمانده انتظامی دزفول عنوان داشت: ابتدا توسط مامورین 2 نفر از همدستان متهم دستگیر و کاراگاهان ویژه پلیس آگاهی با انجام کارهای اطلاعاتی و اقدامات فنی پلیسی موفق به شناسایی مخفیگاه متهم در شرق تهران شدند.
سرهنگ گراوندی بیان داشت: ماموران پلیس پس از هماهنگی با مرجع قضایی، طی عملیاتی پیچیده و مقتدارانه و منسجم پلیسی در شرق تهران متهم اصلی را دستگیر کردند.
وی افزود: متهم هیچ گونه ارتباطی با نهادهای نظامی و دولتی نداشته و علت ضرب و جرح زن را اختلافات خانوادگی اعلام کرده است.
فرمانده انتظامی دزفول با اشاره به کشف سلاح کلاشنیکف و خودروی به کار رفته در صحنه جرم ، اظهار داشت: تلاش و زحمات شبانه روزی دادستان عمومی و انقلاب دزفول و پشتیبانی خبری سربازان گمنام امام زمان (عج) این شهرستان در راستای همکاری با پلیس آگاهی قابل تقدیر است.
سرهنگ گراوندی در پایان گفت: تامین امنیت مردم شهرستان دزفول خط قرمز پلیس بوده و این فرماندهی هیچ گونه تعارف و مماشاتی با اراذل و اوباش و مخلان نظم و امنیت نخواهد داشت.
انتهای پیام/331/ش