سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمع‌آوری 900 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در رفسنجان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 01 فروردین 1401 - 23:13
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی در رفسنجان و انار، تاکنون 5 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی تعطیل و پلمپ شده‌اند.
بهداشتي،بهداشت،اماكن،محيط،رفسنجان،مراكز،نوروزي،معاونت،سلامت، ...

ایسنا/کرمان مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی در رفسنجان و انار، تاکنون 5 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی تعطیل و پلمپ شده‌اند.
مجید رنجبرکاظمی در این خصوص بیان کرد: طرح سلامت نوروزی بهداشت محیط و تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و مراکز و اماکن بین راهی و شبکه‌های آبرسانی با اولویت مدیریت بیماری کرونا در نوروز ۱۴۰۱ اجرا می‌شود.
وی با بیان اینکه طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند آغاز شده است، افزود: نظارت‌های بهداشتی در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و سایر بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا انجام می‌شود.
وی ادامه داد: در بازدیدهای گروه‌های نظارتی نحوه اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی و مسایل بهداشت محیطی نظیر بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات و ساختمان در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه مراکز و اماکن حساس در ایام نوروز ارزیابی می‌شود.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: در طی 906 بازدید کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی از فعالیت های اماکن عمومی و اصناف شهرستان رفسنجان در راستای طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند تا اول فروردین، تاکنون تعداد 5 واحد صنفی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمپ و ۹۲۶ کیلوگرم ماده غذایی فاسد از مراکز توزیع و طبخ مواد خوراکی و آشامیدنی جمع آوری شده است.
رنجبرکاظمی توصیه کرد: ضمن انجام کامل واکسیناسیون، شیوه نامه‌های بهداشتی نظیر فاصله گذاری اجتماعی، استفاده مستمر از ماسک در اماکن عمومی به ویژه در فضاهای بسته، ضدعفونی دست و گندزدایی محیط و سطوح مشترک، کنترل تهویه مناسب در محیط‌های بسته را به طور کامل رعایت کنند.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اضافه کرد: همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می ­توانند شکایات خود را از طریق سامانه نظارت و مدیریت ارتباطات مردمی با شماره ۱۹۰ مطرح و کد پیگیری دریافت کنند.
انتهای پیام