خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۳۵ درصدی تردد مسافران نوروزی در جاده‌های کشور

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 01 فروردین 1401 - 19:13
قبل از موج اول سفرها پیش‌بینی ما افزایش ۳۰ درصدی ترددها در جاده‌های کشور بود که با توجه به آمار جمع‌بندی شده تا امروز شاهد ۳۵ درصدی میزان ترددها در جاده‌ها و افزایش سفرها هستیم.
جاده،راهداري،كشور،حمل،ترددها،سفرها،نوروزي،مسافران،درصدي،نقل

ایسنا/کرمان قبل از موج اول سفرها پیش‌بینی ما افزایش ۳۰ درصدی ترددها در جاده‌های کشور بود که با توجه به آمار جمع‌بندی شده تا امروز شاهد ۳۵ درصدی میزان ترددها در جاده‌ها و افزایش سفرها هستیم.
داریوش امانی معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور عصر امروز یکم فروردین ماه در حاشیه افتتاح ستاد تسهیلات سفر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب کرمان در جیرفت گفت: قبل از موج اول سفرها پیش بینی ما افزایش ۳۰ درصدی تردد ها در جاده های کشور بود که با توجه به آمار جمع بندی شده تا امروز شاهد ۳۵ درصدی میزان ترددها در جاده ها و افزایش سفرها هستیم.
امانی افزود: با همت همکاران راهداری در مجموعه ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در استانهای کشور از ۲۵ اسفند سال گذشته طرح منظرآرایی و ایمن سازی راههای کشور آغاز شد که تا قبل از ورود به سال ۱۴۰۱ کلیه راههای شریانی و اصلی از نظر ایمن سازی آماده شد تا شاهد سفری ایمن برای همه مسافران نوروزی باشد.
وی اظهار کرد: در طرح راهداری نوروزی بیش از ۱۲ هزار نفر نیروی راهدار در قالب ۱۲۰۰ راهدارخانه و با ۹۵۰۰ دستگاه سنگین،نیمه سنگین و سبک عملیات راهداری و خدمت به مسافران نوروزی را انجام می دهند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: تا بدین لحظه بیشترین حجم سفرهای جاده ای در استانهای خوزستان،خراسان جنوبی و رضوی، گلستان و مازندران و استان‌های شمالی است.
امانی افزود: با توجه به حجم ترددها مجموعه ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در این استان‌ها بیشتر تمرکز خود را بر ارائه خدمات مطلوب جاده‌ای به مسافران و کاربران جاده‌ای گذاشته‌اند.
وی تصریح کرد: ۱۹۰۰ دوربین ثبت تخلف جاده ای، ۹۰۰ دوربین نظارت تصویری و ۱۷۰۰ دستگاه تردد شمار در جاده های کشور عملیات رصد الکترونیکی را در راه‌های سریانی و اصلی انجام می‌دهند تا به ایمنی بیشتر تردد کمک شود.
رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور از مردم و مسافران نوروزی خواست سفر خود را با برنامه آغاز کنند و حتما قبل از سفر وضعیت راه‌ها را از سامانه تلفنی ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌های کشور جویا شوند.
انتهای پیام