خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سند توسعه شهرستان‌ها با نگاه کارشناسی شده تدوین شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 16 اردیبهشت 1398 - 18:58
یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: سند توسعه شهرستان‌ها با نگاه کارشناسی شده و بر اساس مزیت‌ها تدوین شود.
استان،آمايش،احمدي،اساس

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی ظهر دوشنبه در نشست آمایش سرزمین استان، افزود: تدوین سند توسعه برای استان بسیار مهم و تحقق این طرح با تکیه بر برنامه محوری ضرورت دارد.
احمدی با بیان اینکه باید نقطه نظرات دستگاه‌ها و فرمانداری‌ها نیز برای اجرای طرح گرفته شود، تصریح کرد: زمان بندی برای پوشش تمام شهرستان‌ها ظرف یک ماه آینده انجام شود.
احمدی گفت: نگاه به اجرای چنین طرحی بر اساس مزیت‌های استان است و باید بر روی مزیت‌های استان برنامه داشته باشیم.
وی افزود: می‌خواهیم یک راهکار آینده نگرانه و بلند مدت برای توسعه استان بر محور آمایش داشته باشیم.
احمدی با تاکید بر ظرفیت سازی بر اساس منابع و فرصت‌ها، اظهار کرد: آمایش بین انسان، فضای موجود و فعالیت یک هارمونی ایجاد می‌کند.
وی افزود: رسالت آمایش برنامه ریزی بر اساس ظرفیت هاست.