خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین اخبار از وضعیت جسمانی آیت‌الله فاطمی‌نیا/ مردم دعا کنند

فارس | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 29 اسفند 1400 - 18:54
سیدحسین فاطمی‌نیا از فرزندان ایشان گفت: طی ۱۵ روز گذشته بیماری سرطان استاد فاطمی‌نیا عود کرد و شدت یافت و در این روزهای اخیر نیز متاسفانه شدت بیشتری گرفته است.
استاد،شدت،بيماري،گذشته

سیدحسین فاطمی‌نیا از فرزندان ایشان گفت: طی ۱۵ روز گذشته بیماری سرطان استاد فاطمی‌نیا عود کرد و شدت یافت و در این روزهای اخیر نیز متاسفانه شدت بیشتری گرفته است.
به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، شب گذشته در پی شدت یافتن بیماری آیت‌الله سید عبدالله فاطمی‌نیا استاد اخلاق، بیت ایشان از مردم درخواست کردند، برای سلامتی ایشان دعا کنند.
سیدحسین فاطمی‌نیا از فرزندان ایشان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهارداشت: طی ۱۵ روز گذشته بیماری سرطان استاد فاطمی‌نیا عود کرد و شدت یافت و در این روزهای اخیر نیز متاسفانه شدت بیشتری گرفته است.
وی افزود: استاد هم‌اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه یکی از بیمارستان‌ها بستری است و از تمام مردم عزیز خواستاریم تا برای بهبود وضعیت ایشان دعا کنند.
استاد سید عبدالله فاطمی‌نیا متولد ۱۳۲۵ در تبریز، خطیب، استاد اخلاق، صاحب‌نظر در زمینه تاریخ اسلامی و کتابشناس و همچنین چهره شناخته‌شده‌ای برای مخاطبان از طریق سخنرانی در منابر و برنامه‌های صداوسیماست.
انتهای پیام/