سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس دومای روسیه: آمریکا جایی هست که منافعش در میان باشد

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 29 اسفند 1400 - 15:30
رئیس دومای روسیه اعلام کرد، رئیس جمهور اوکراین با ممنوع کردن فعالیت ۱۱ حزب سیاسی از جمله احزاب پارلمانی، مرتکب اشتباه جدیدی شده و ممکن است منجر به تقسیم‌بندی جامعه شود.
اوكراين،رئيس،روسيه،دوماي،احزاب،خلع،مرتكب

رئیس دومای روسیه اعلام کرد، رئیس جمهور اوکراین با ممنوع کردن فعالیت ۱۱ حزب سیاسی از جمله احزاب پارلمانی، مرتکب اشتباه جدیدی شده و ممکن است منجر به تقسیم‌بندی جامعه شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ویاچسلاو ولودین، رئیس مجلس دومای روسیه در صفحه کاربری خود در تلگرام نوشت، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین اساسا به عنوان یک هنرمند و بازیگر اشتباه جدیدی مرتکب شد و با تصمیم خود جامعه را دچار تقسیم‌بندی کرد.
زیرا در میان احزاب ممنوعه، احزاب پارلمانی وجود دارد.
او باید دیدارهایی را به منظور گفت‌وگو انجام می‌داد، اما تمایلی به انجام آن نداشت.
وی در ادامه افزود، رئیس جمهور اوکراین همچنین نمی‌خواست با جمهوری خلق دونتسک و لوهانسک رایزنی کند و جنگ را به جای آن ترجیح داد.
از سوی دیگر، ولودین تصریح کرد، آمریکا همیشه در جایی حضور دارد که منافع اقتصادی‌اش وجود داشته باشد و هدف روسیه از حمله به اوکراین نجات مردم و خلع سلاح نازی‌ها در اوکراین است.
وی تاکید کرد: اهداف ما تضمین امنیت، نجات مردم و خلع سلاح از دستان نازی‌های تروریست در اوکراین است.
همانطور که می‌دانید فرق زیادی بین مسکو و واشنگتن وجود دارد.
رئیس دومای روسیه اظهار کرد، هنگامی که واشنگتن آموزش روسیه دموکراتیک را آغاز و سیاست تحریم را اعمال می‌کند، در واقع ابتدا باید آن را از خودش آغاز کند.
انتهای پیام