خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فضانورد ناسا رکورد جدیدی را در فضا ثبت کرد

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | یکشنبه، 29 اسفند 1400 - 11:06
مارک ونده هی، فضانورد ناسا، با ۳۵۵ روز اقامت در فضا رکورد طولانی‌ترین پرواز را به نام خود ثبت کرد.
هي،فضايي،ركورد،ايستگاه،فضانورد،ناسا،مارك،اقامت،زمين،روز

مارک ونده هی، فضانورد ناسا، این هفته رکورد جدیدی را برای طولانی‌ترین پرواز فضایی توسط یک آمریکایی به نام خود ثبت کرد.
به گزارش digitaltrends، ونده هی پس از ورود به ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) در ۹ آوریل ۲۰۲۱، روز سه شنبه از رکورد ۳۴۰ روزه قبلی ناسا که توسط اسکات کلی در سال ۲۰۱۶ ثبت شده بود، پیشی گرفت.
زمانی که ونده هی در پایان این ماه به زمین بازگردد، رکورد او ۳۵۵ روز خواهد بود.
فضانورد آمریکایی به همراه کیهان‌نورد روسی پیوتر دوبروف به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسید و به این ترتیب این زوج رکورد طولانی‌ترین اقامت در ایستگاه فضایی را در پایان این ماه هنگامی که با هم به زمین برسند به اشتراک خواهند گذاشت.
در آغاز ماموریت، ونده هی و دوبروف انتظار یک ماموریت استاندارد شش ماهه را داشتند، اما تغییرات در برنامه چرخش خدمه در پاییز گذشته منجر به تمدید اقامت آن‌ها شد.
بیل نلسون، رئیس فعلی ناسا، رکورد جدید پرواز فضایی وند هی را تبریک گفت و در توییتی نوشت: «امروز [مارک ونده هی]تاریخ می‌سازد و از رکورد [اسکات کلی]در طولانی‌ترین پرواز فضایی توسط فضانورد ناسا پیشی می‌گیرد!
اقامت مارک به ما کمک می‌کند تا اثرات ماموریت‌های طولانی مدت در فضا را درک کنیم.
مارک، از خدمات و تبریک شما متشکرم!»
در ویدئویی که روز سه شنبه منتشر شد، فضانورد آمریکایی که در دومین ماموریت فضایی خود است، گفت که وقتی به زمین باز می‌گردد قصد دارد "تا آنجا که ممکن است به بیرون برود" و افزود: " ونده هی در مورد به یاد ماندنی‌ترین تجربیات خود در ISS گفت که شفق‌های قطبی زیبا فراموش نشدنی هستند.
" ونده هی علاوه بر کار بر روی تعدادی آزمایش در طول اقامت طولانی‌اش، زمانی را پیدا کرد که به ماژول کوپولا در ایستگاه بین المللی برود تا عکس‌های خیره‌کننده‌ای از زمین در حالی که ایستگاه فضایی بین‌المللی در ارتفاع حدود ۲۵۰ مایلی می‌چرخد، بگیرد.
با ماندن طولانی‌تر از بسیاری از فضانوردان در فضا (البته نه به اندازه فضانورد روسی رکوردار والری پولیاکوف، که در اواسط دهه ۹۰ به مدت ۴۳۷ روز و ۱۸ ساعت در ایستگاه فضایی میر ماند)، محققان مشتاق خواهند بود که دریابند چگونه به خوبی بدن ونده هی با گذراندن دوره طولانی در شرایط ریزگرانش سازگار شده بود، با این یافته‌ها به ناسا کمک کرد تا ماموریت‌های خدمه آتی به ماه و مریخ را طراحی کند.
بیشتر بخوانید