خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری جشنواره بهاره فروش صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۱

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 29 اسفند 1400 - 09:41
جشنواره بهاره فروش صنایع‌دستی ۱۴۰۱، فرصتی برای رونق کار هنرمندان و صنعتگران هنر‌های سنتی ایجاد می‌کند.
مرحله،كارت،سنتي،معاون

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی خبر داد؛
پویا محمودیان معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، بیان کرد جشنواره بهاره فروش صنایع‌دستی ۱۴۰۱، با دستور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اجرایی شده است.
در مرحله نخست این طرح برای تمامی کارکنان و نهاد‌های وزارتخانه‌های دولتی اجرا می‌شود و پس از بهار ۱۴۰۱ مرحله به مرحله عمومیت پیدا می‌کند.
هدف از اجرای این طرح، کمک به رونق فروش محصولات صنایع‌دستی است.
به گفته محمودیان، میزان تسهیلات در مرحله نخست ۳۲۰ میلیارد تومان و با نرخ سود ۱۲ درصد می باشد.
تسهیلات از طریق کارت اعتباری تا سقف ۱۰ میلیون تومان ارائه می‌شود و حداقل مبلغ درخواستی ۲میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.
بنا بر اعلام معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی، متقاضیان از طریق فروشگاه‌های تخصصی و بازارگاه‌های اینترنتی مجاز در قالب کارت اعتباری (مگا کارت) می‌توانند اقدام به خرید صنایع دستی کنند.