آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته
برگزاری جشن نیمه شعبان در تاجیکستان، همکاری قزاقستان و بانک بازسازی و توسعه اروپا و تاکید ترکمنستان بر توسعه حملونقل بین المللی و ترانزیت؛ تنها بخشی از مهمترین اخبار آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته است.

برگزاری جشن نیمه شعبان در تاجیکستان، همکاری قزاقستان و بانک بازسازی و توسعه اروپا و تاکید ترکمنستان بر توسعه حملونقل بین المللی و ترانزیت؛ تنها بخشی از مهمترین اخبار آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته است.
به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس، برگزاری جشن نیمه شعبان در تاجیکستان، همکاری قزاقستان و بانک بازسازی و توسعه اروپا در زمینه محیط زیست و تاکید ترکمنستان بر توسعه حملونقل بین المللی و ترانزیت؛ تنها بخشی از مهمترین اخبار آسیای مرکزی در 24 ساعت گذشته است.
انتصاب سفیر جدید قزاقستان در تاجیکستان
رئیس جمهور قزاقستان با امضای فرمانی سفیر سابق این کشور در تاجیکستان را برکنار و فرد دیگری را برای این سمت تعیین کرد.
جشن نیمه شعبان در تاجیکستان برگزار شد + تصاویر
آئین جشن نیمه شعبان به مناسبت میلاد حضرت امام مهدی (عج) در در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در «دوشنبه» و با حضور گسترده ایرانیان مقیم تاجیکستان برگزار شد.
«تاکایف» خواستار تغییر شکل حکومت در قزاقستان شد
رئیس جمهور قزاقستان پیشنهاد کرد شکل حکومت در این کشور تغییر و اختیارات بیشتری به پارلمان داده شود.
همکاری قزاقستان و بانک بازسازی و توسعه اروپا در زمینه محیط زیست
قزاقستان و بانک بازسازی و توسعه اروپا اعلام کردند به همکاریهای خود در زمینههای زیستمحیطی و جذب سرمایه در این حوزه ادامه میدهند.
ارسال 201 هزار دُز واکسن «آسترازنکا» از ژاپن به ازبکستان
دولت ژاپن 201 هزار و 600 دُز واکسن کرونا «آسترازنکا» را به عنوان کمک بشردوستانه به ازبکستان ارسال کرد.
دیدار معاونان وزیر امور خارجه قرقیزستان با سفرای 6 کشور
سفرای 6 کشور رونوشت استوارنامه خود را به دو معاون وزیر امور خارجه قرقیزستان تقدیم کردند.
تاکید ترکمنستان بر توسعه حملونقل بین المللی و ترانزیت
نماینده دائم ترکمنستان در سازمان ملل در میزگردی بر توسعه حمل ونقل بین المللی و ترانزیت تاکید کرد.
انتهای پیام/