خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۷ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری مازندران بازدید کردند

فارس | استان‌ها | شنبه، 28 اسفند 1400 - 22:31
سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران گفت: از روز گذشته ۹۷ هزار و ۱۲۷ نفر از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و توریستی استان بازدید کردند.
نفر،اقامت،استان،فرهنگي،ايزدي

سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران گفت: از روز گذشته ۹۷ هزار و ۱۲۷ نفر از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و توریستی استان بازدید کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، مهدی ایزدی در جمع خبرنگاران از حضور ۱۶۶ هزار و ۸۱۱ مسافر طی ۲۷ اسفندماه امسال در مازندران خبر داد و افزود: از این میزان اقامت ۲ هزار و ۴۸۲ نفر در هتل‌های استان اقامت دارند.
وی ادامه اداد: ۵۰ نفر در مهمانپذیر و یک هزار و ۱۵۴ نفر در هتل آپارتمان‌های استان اقامت دارند.
سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران میزان اقامت در اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان را ۴۰۱ نفر اعلام کرد.
ایزدی افزود: ۶۳ هزار و ۱۹۶ نفر در خانه مسافرها و ۲ هزار و ۸۸۲ نفر در کمپ، کانکس، چادر مسافرتی اسکان دارند.
وی میزان اقامت در تاسیسات اقامتی وابسته به وزارت آموزش و پرورش را یک هزار و ۹۹۵ نفر عنوان کرد و گفت: ۹۴ هزار و ۶۵۱ نفر هم در سایر مراکز اقامتی اعم از مهمان‌سراهای ادارات، خوابگاه‌های دانشجویی، سالن‌های ورزشی و غیره اقامت دارند.
ایزدی بیان کرد: از روز گذشته ۹۷ هزار و ۱۲۷ نفر از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و توریستی استان بازدید کردند.
انتهای پیام/۸۶۰۳۵/م