خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا جان دو همشهری قمی را گرفت

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 28 اسفند 1400 - 21:53
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در این استان گفت: در شبانه روز گذشته ۳۰ بیمار کرونایی در مراکز درمانی قم بستری و تحت معالجه و درمان قرار گرفتند.
قم،كرونا،بستري،استان،مصري،رييس

ایسنا/قم رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در این استان گفت: در شبانه روز گذشته ۳۰ بیمار کرونایی در مراکز درمانی قم بستری و تحت معالجه و درمان قرار گرفتند.
مهدی مصری در گفت‌وگویی اظهار داشت: در ۲۴ ساعت منتهی به بیست‌وهشتم اسفندماه ۴۷ تَن مشکوک و یا با علائم قطعی ابتلا به کرونا توسط اورژانس بیمارستان‌های استان مورد پذیرش قرار گرفتند.
وی افزود: ۴۰ نفر که طی روزهای گذشته بستری شده بودند، نیز به تشخیص پزشکان معالج برای انجام درمان در منزل از بیمارستان مرخص شدند.
مصری ادامه داد: ۲ نفر که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت شده بود، جانباختند.
وی کل بیماران کرونایی که در استان بستری هستند را ۱۳۶ تَن ذکر کرد و گفت: ۲۳ تَن به دلیل وخیم بودن وضعیت جسمی در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: از ۹۰ آزمایش کرونای انجام شده، ۱۶ مورد مثبت شد.
وی همچنین یادآور شد: از آغاز اجرای طرح همگانی واکسیناسیون کرونا در قم، یک میلیون و ۸۲۲ هزار و ۷۰۴ دُز واکسن به جامعه هدف تزریق شده‌است.
انتهای پیام