خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عراق خواهان آتش‌بس در اوکراین شد

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 28 اسفند 1400 - 19:47
وزیر امور خارجه عراق در دیدار با سفیران فرانسه و انگلستان در بغداد، خواهان آتش بس در جنگ اوکراین شد.
عراق،اوكراين،روسيه،ديدار،جنگ

به گزارش مشرق، «فواد حسین» امروز شنبه در دیدارهای جداگانه با «مارک برایسون ریچاردسون» سفیر انگلیس و «اریک شوالیه» سفیر فرانسه، در بغداد، خواستار آتش بس بین اوکراین و روسیه شد.
وزارت امور خارجه عراق با انتشار بیانیه های جداگانه از این دو دیدار آورده است: «وزیر امور خارجه عراق تحولات جنگ اوکراین و روسیه را مورد بررسی قرار داد و بر ضرورت تلاش برای بازگرداندن صلح و تضمین آتش بس بین مسکو و کییف تاکید کرد.»
فواد حسین همچنین در این دیدار، روابط عراق با فرانسه و انگلیس و ضرورت ارتقای این مناسبات را بررسی کرد.
«مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق پیش از این در دیدار با کاردار اوکراین در عراق با اشاره به تبعات تحولات روسیه و اوکراین بر اقتصاد جهان و عراق، خواهان توقف این جنگ شده بود.
دولت عراق تاکنون از حیث رسمی از هرگونه جانبداری در جنگ اوکراین به نفع یکی از طرف های درگیر خودداری کرده است.