خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

55 گروه نظارتی دامپزشکی بر بازار استان مرکزی نظارت دارد + تصویر- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 28 اسفند 1400 - 18:37
گروه استان‌ها- مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با تشریح جزئیاتی از نظارت بر بازار شب عید و ماه رمضان در استان مرکزی گفت: 55 گروه نظارتی دامپزشکی بر بازار استان مرکزی نظارت دارد.
استان،مركزي،نظارت،طرح،بهداشتي،كشتار،دام،تن،ماه،دامپزشكي،دامي ...

محسن شانقی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک ، با اشاره به ضبط 78 تن فراورده خام دامی در استان مرکزی اظهار داشت: مقدار 76 تن فرآورده‌ها در دو هفته نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در جریان 2 هزار و 742 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی ضبط موقت شده و نمونه برداری‌ها برای تعیین تکلیف این فرآورده‌ها به آزمایشگاه ارسال شده‌است.
وی افزود: 2 هزار و 86 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در این مدت از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی این استان کشف و از چرخه مصرف انسانی خارج شده‌است.
شانقی ادامه داد: 120 مورد غیر بهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در این مدت شناسایی، 43 مورد نمونه برداری و 14 مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شده‌است.
2 هزار و 827 تن گوشت مرغ در استان مرکزی تولید شد
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به اقدامات طرح تشدید کنترل بازار گفت: 15 هزار و 653 راس دام سبک در 2 هفته ابتدایی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کشتارگاه‌های استان مرکزی کشتار و 286 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده‌ و 2 هزار و 110 راس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاه‌های دام استان مرکزی کشتار و 533 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده‌است.
شانقی تصریح کرد: به دنبال نظارت بهداشتی بر کشتار دام در کشتارگاه‌های دام استان طی 14 روز اول طرح، 7 هزار و 753 کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین در این مدت به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاه‌های این استان ضبط شده‌است.
شانقی عنوان کرد: 2 هزار و 827 تن گوشت مرغ در 14 روز نخست اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان مرکزی تولید شده که این میزان گوشت از کشتار یک میلیون و 383 هزار و 61 قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی استان استحصال شده‌است.
وی ادامه داد: 23 هزار و 713 کیلوگرم لاشه طیور در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و یا لاغری در کشتارگاه‌های طیور استان مرکزی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده‌است.
55 گروه نظارتی بر بازار فراورده‌های دامی و طیور استان مرکزی نظارت می‌کنند
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به اجرای طرح نوروزی نظارت بر بازار و تداوم آن گفت: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر مواد غذایی و فرآورده های خام دامی از روز شنبه 14 اسفند ماه در این استان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می یابد که 55 گروه متشکل از 84 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای این طرح را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: 2 هزار و 250 واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح مورد نظارت قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی می‌شود.
انتهای پیام/711/ی