خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه برای اولین بار در جریان حمله به اوکراین از موشک‌های مافوق صوت "کینژال" استفاده کرد

مشرق | بین‌الملل، سیاسی | شنبه، 28 اسفند 1400 - 17:41
سخنگوی وزارت دفاع روسیه امروز (شنبه) اعلام کرد، ارتش کشورش برای اولین بار در جریان عملیات ویژه نظامی در اوکراین از موشک‌های مافوق صوت "کینژال" استفاده کرد و با استفاده از آنها یک انبار نظامی نیروهای اوکراینی را از بین بردند.
روسيه،نيروهاي،موشكي،نظامي،اوكرايني،سامانه،سرنشين

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ایگور کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه تاکید کرد: در ۱۸ مارس، سیستم موشکی هوانوردی کینژال با موشک‌های ایروبالستیک مافوق صوتش، یک انبار زیرزمینی بزرگ موشک‌ها و مهمات هوانوردی نیروهای اوکراینی را در شهرک "دلیاتین"، واقع در منطقه "ایوانو-فرانکیوسک" نابود کرد.
وی همچنین اعلام کرد که نیروهای هوافضای روسیه در شبانه روز گذشته ۶۹ مورد از تاسیسات نظامی اوکراین از جمله چهار پست فرماندهی و چهار سامانه موشکی ضد هوایی را هدف قرار دادند.
این سخنگو گفت: در شب ۱۹ مارس، هواپیماهای عملیاتی- تاکتیکی، اعم از هواپیماهای سرنشین دار و بدون سرنشین روسیه ۶۹ مورد از تأسیسات نظامی اوکراین را مورد اصابت قرار دادند که در میان آنها چهار پست فرماندهی شامل مقرهای مدیران ارشد یک تیپ نظامی در شهرک زابویانیا و چهار سامانه موشکی ضد هوایی از جمله سه آتشبار اس-۳۰۰ و یک آتشبار بوک-ام۱ وجود داشت.
وی همچنین تاکید کرد که نیروهای مسلح روسیه یک ایستگاه راداری مخصوص هدایت و تعیین هدف، سه موشک انداز، ۱۲ انبار موشک و تسلیحات توپخانه و همچنین ۴۳ سایت مخصوص تجمیع تجهیزات نظامی را هدف قرار دادند.
کوناشنکوف گفت: علاوه بر این، پدافند هوایی روسیه ۱۲ پهپاد بدون سرنشین اوکراینی را سرنگون کرد.
به گفته این سخنگوی وزارت دفاع روسیه، نیروهای مسلح این کشور مراکز اطلاعات رادیویی و الکترونیکی نیروهای اوکراینی در منطقه "اودسا" را ​​با حمله‌ای با استفاده از سیستم موشکی باستیون منهدم کردند.
کونشنکوف بیان کرد: سامانه موشکی ساحلی باستیون مراکز اطلاعات رادیویی و الکترونیکی نیروهای مسلح اوکراین را در شهرک‌های "ولیکی دالنیک" و "ولیکودولینسکه" در منطقه اودسا منهدم کرد.