خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک کشته و ۹ مصدوم در دو حادثه ترافیکی خوزستان

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 28 اسفند 1400 - 16:59
مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از کشته شدن یک نفر و مصدومیت ۹ تن در دو حادثه ترافیکی در خوزستان خبر داد.
اورژانس،دستگاه،حادثه،نفر

ایسنا/خوزستان مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از کشته شدن یک نفر و مصدومیت ۹ تن در دو حادثه ترافیکی در خوزستان خبر داد.
عارف شرهانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در پی برخورد یک دستگاه خودروی پژو و یک دستگاه بسترن که ساعت ۱۲:۵۵ امروز (۲۸ اسفندماه) در قلعه تل باغملک رخ داد، هفت نفر مصدوم شدند.
وی افزود: مصدومان این حادثه شامل دو زن و پنج مرد بودند که توسط تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ به مراکز درمانی انتقال یافتند.
مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در حادثه‌ای دیگر در برخورد یک دستگاه خودروی پراید و یک دستگاه پژو پارس که ساعت ۱۳:۲۷ امروز در محور باغملک - هفتکل رخ داد، یک مرد ۵۵ ساله کشته شد.
شرهانی گفت: در این حادثه دو نفر مصدوم شدند که توسط تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ به مراکز درمانی انتقال یافتند.
انتهای پیام