خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت زولبیا و بامیه در همدان مشخص شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 16 اردیبهشت 1398 - 16:21
رئیس اتحادیه قنادان همدان گفت: قیمت زولبیا و بامیه را در نقاط حاشیه ای و پایین شهر همدان ارزانتر اعلام کردیم.
زولبيا،قيمت،قنادان،باميه،همدان،كالا،تومان

محمد ارغوان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهرار داشت: با توجه به وضعیت اقتصادی و برای رفاه حال مردم نرخ هرکیلو زولبیا و بامیه را در نقاط حاشیه ای و پایین شهر ارزانتر اعلام کردیم.
وی با بیان اینکه قیمت هرکیلو زولبیا و بامیه با توجه به درجه کیفیت آن بین 17 تا 18 هزار تومان اعلام شده، ابراز کرد: اما در مناطق پایین شهر حداکثر قیمت این کالا 16 هزار تومان است.
رئیس اتحادیه قنادان همدان گفت: خوشبختانه شکر و تخم مرغ مورد نیاز قنادان به موقع و با قیمت مناسب تامین شده، بنابراین کمبودی در این زمینه احساس نمی‌شود.
ارغوان با اشاره به اینکه سال گذشته قیمت زولبیا وبامیه 14 هزار تومان بود، تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی مردم سعی کردیم حداقل افزایش قیمت را بر روی این کالا اعمال کنیم.
وی با اشاره به اینکه میزان تقاضا و مصرف کالاهایی مانند انگشت پیچ، حلوا زرده و پشمک در ماه مبارک رمضان بالا می‌رود، ابراز کرد: امسال هیچ گونه افزایش قیمتی برای این سه کالا نداشتیم.
رئیس اتحادیه قنادان همدان در بخش دیگری از گفت‌وگو به غیر بهداشتی بودن زولبیا و بامیه‌های رنگی اشاره کرد و گفت: مردم در صورت مشاهده زولبیا و بامیه رنگی، واحد متخلف را به سامانه 190 گزارش دهند.
انتهای پیام/ ت