استاندار کردستان: ظرفیت جوانان را در مسئولیتهای استانی بهکار میگیریم- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم
گروه استانها- استاندار کردستان از بهرهمندی از توانمندیها و پتانسیل نیروی جوان در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، اسماعیل زارعیکوشا امشب در نشست با اعضای مجمع جوانان و جمعی از سازمانهای مردم نهاد حوزه جوانان که به مناسبت گرامیداشت هفته جوان در محل سالن جلسات ادارهکل ورزش و جوانان کردستان برگزار شد جوانان را مایه تمدد انرژی و افزایش انگیزه بیان کرد و اظهار داشت: ما دیدگاه و نقطه نظرات جوانان را قبول داریم امید است با نگرش مشترک، مسیر فعالیت را بهتر طی کنیم.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، افزود: این بیانیه در مجموع به جوانان و جوانگرایی توجه ویژه دارد و انتظار میرود نیروی مستعد جوان این مسیر را ریلگذاری کنند.
استاندار کردستان از بهرهمندی از توانمندیها و پتانسیل نیروی جوان خبر داد و جوانگرایی را از مهمترین وظایف و اهداف مدیریتی خود عنوان کرد و گفت: انتصابات اخیر ما مشتمل بر انتصاب مدیران جوان بر اساس اجرای عدالت، تعادل بین مولفههای مشخص و آیتمهای مرتبط تعیین شده است.
وی با ذکر اینکه جوانگرایی به منزله صرفا اخذ پست مدیریتی نیست خاطرنشان کرد: جوانگرایی به نگرش مدیران و تصمیمگیرندگان نسبت به استعداد و پتانسیل جوانان باید پیش برود و اگر فضای استخدامی مهیا شد عادلانه و بر اساس معیارهای مشخص باشد.
زارعیکوشا تقویت تشکلهای مردم نهاد در بخش جوانان را ضروری دانست و تصریح کرد: مجموعه مدیریتی استان میتوانند از این ظرفیت به عنوان بازوهای توانمند دولت در حوادث و بحرانهای مختلف استفاده کنند.
وی از کاهش سن مدیریتی با انتصابات اخیر و پیشرو در استان خبر داد و عنوان کرد: میانگین فرهیختگی در کردستان بالاتر از میانگین کشوری است و این از جمله افتخارات ماست.
استاندار کردستان اشتغال را بزرگترین مشکل استان خواند و ابراز داشت: استان کردستان شاید آن چنان که باید و شاید توسعه نیافته و در شاخصهای مختلف پایینتر از میانگین کشوری باشد اما محروم نیست و مملو از موهبتهای خدادادی، منابع طبیعی، استعداد، ظرفیت و نیروهای مستعد جوان است.
وی با اذعان به اینکه کردستان در شاخص توسعه و اقتصاد از میانگین کشوری پایینتر است خاطرنشان کرد: اقدامات زیادی تاکنون در این استان انجام شده اما فرصتهای زیادی هم از دست رفته و باید برای جبران ضعفها و خروج کردستان از محرومیت، ظرفیتهای استان را به دنیا معرفی کنیم.
استاندار کردستان از ارتباط مستمر با جوانان و سازمانهای مردم نهاد دستگاههای مختلف خبر داد و یادآور شد: تعامل میان تشکلهای مردمی ادارات سطح استان از موازیکاری جلوگیری کرده و منجر به خروجی در این حوزه خواهد شد.
حامد جولائی مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان نیز در این جلسه هدف از برگزاری این نشست را شنیدن مطالبات، خواستهها و درد دل جوانان عنوان کرد و با اشاره به نقش این قشر تاثیرگذار در توسعه، پیشرفت و الگوی پیشرفت جامعه اظهار داشت: تسهیل امور جوانان و نگاه ویژه فرمانداران، مسئولان و مدیران متولی امر به این قشر و ساماندهی این حوزه از جمله خواسته و تقاضای ماست.
وی با بیان اینکه 23 دستگاه در استان عضو ستاد ساماندهی جوانان بوده و برای این امر بودجه در اختیار دارند افزود: با وجود این همه نگاهها رو به اداره کل ورزش و جوانان است و همه انتظارات در مورد برطرف کردن مشکلات و خواستههای جوانان به سوی ما منتهی میشود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان از فعالیت 70 سمن وابسته به این دستگاه خبر داد و افزود: ایجاد 10 مرکز مشاوره تخصصی، 500 فقره تسهیلات وام، برگزاری 100 کارگاه در حوزههای مختلف توسط سمنها و پرداخت 21 هزار فقره تسهیلات ازدواج از جمله اقدامات انجام شده در طول سالجاری در کردستان است.
وی با اشاره به مشکلات ورزش مناطق حاشیهنشین، نبود فضای ورزشی در دو ناحیه منفصل شهری نایسر و ننله را معضل اصلی این مناطق خواند و بیان کرد: در همین راستا سراهای کارآفرینی اجتماعی بهمنظور آموزش و توانمندسازی جوانان و خانوادههای ساکن در آن مناطق ایجاد شده است.
جولائی باور دولت به جوانان را نقشهراهی برای پیشرفت و فراهم کردن عرصه مدیریتی برای جوانان توانمند و مستعد استان اعلام کرد و یادآور شد: جوانان و سازمانهای مردم نهاد انگیزه و توانمندی بالایی برای فعالیت در عرصههای مختلف داشته و در بحث ارتقای سرمایههای اجتماعی نقشآفرین هستند و انتظار میرود که حل مشکلات این حوزه در اولویت مسئولان قرار بگیرد.
انتهای پیام/486/ح