خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سعد حریری: اعتصاب ممنوع است

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 16 اردیبهشت 1398 - 16:11
نخست‌وزیر لبنان با صدور یک یادداشت دولتی نسبت به اعتراضات و اعتصاب سراسری علیه طرح ریاضتی دولت واکنش نشان داد.
اعتصاب،دولتي،كارمندان،لبنان،يادداشت

نخست‌وزیر لبنان با صدور یک یادداشت دولتی نسبت به اعتراضات و اعتصاب سراسری علیه طرح ریاضتی دولت واکنش نشان داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، سعد حریری، نخست‌وزیر لبنان با صدور یک یادداشت دولتی یادآور شد که طبق دو ماده ۱۴ و ۱۵ قانون کارمندان، اعتصاب کارمندی یا برانگیختن کارمندان دیگر برای انجام اعتصاب ممنوع است.
حریری در ادامه از تمامی ادارات و نهادهای نظارتی خواست تا مطابق با قانون این یادداشت را اجرا کنند و تدابیری درباره مخالفان اتخاذ شود.
این تصمیم به دنبال اعتصاب عمومی در لبنان در اعتراض به تصمیم دولت برای کسر بخشی از حقوق کارمندان دولتی اتخاذ شده است.
این اعتصاب شامل بیمارستان‌های دولتی، سندیکاهای کارگری، بانک مرکزی، بنادر و دیگر مراکز می‌شود.
این اعتصاب به درخواست اتحادیه سراسری کارگران لبنان در اعتراض به تصمیم دولت برای کسر بخشی از حقوق کارمندان دولتی شکل گرفته است.
انتهای پیام