خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۹ دلاری قیمت نفت در بازار جهانی

مهر | اقتصادی، بازار | جمعه، 27 اسفند 1400 - 11:59
قیمت نفت برنت دریای شمال نسبت به روز گذشته نزدیک به ۹ دلار رشد کرد و به ۱۰۹ دلار و ۱ سنت در هر بشکه رسید.
دلار،افزايش،روز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اویل پرایس، قیمت شاخص نفت خام برنت دریای شمال امروز (۲۷ اسفند ماه) در بازارهای جهانی نسبت به آخرین قیمت‌های روز گذشته با ۸ دلار و ۷۷ سنت افزایش به ۱۰۹ دلار و ۱ سنت رسیده که نسبت به آخرین قیمت‌های معاملاتی روز گذشته ۸.۸۸ درصد افزایش را به خود دیده است.
همچنین قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت در بازارهای جهانی با ۶ دلار و ۸۹ سنت افزایش به ۱۰۴ دلار و ۲ سنت در هر بشکه رسید که نسبت به آخرین قیمت‌های معاملاتی روز گذشته ۷ درصد افزایش را به خود دیده است.
قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت روز جاری نسبت به ۵ روز پیش با کاهش ۴.۵۳ درصدی یا ۴ دلار و ۹۵ سنتی روبرو شده است، همچنین قیمت این محصول نسبت به ۲۰ روز پیش با افزایش ۱۵.۹۳ درصدی یا ۱۴.۳۴ دلاری و نسبت به دو ماه پیش با افزایش ۳۵.۵۴ درصدی یا ۲۷ دلار و ۳۷ سنتی روبرو شده است.