خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رویکرد سیاسی و گزینشی به حقوق بشر موجب تخریب و تضعیف آن می‌شود

مهر | سیاسی | جمعه، 27 اسفند 1400 - 10:12
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با رد گزارش مغرضانه و جانبدارانه گزارشگر ویژه وضعیت حقوق بشر در ایران، تاکید کرد: رویکرد سیاسی و گزینشی به حقوق بشر موجب تخریب و تضعیف آن می‌شود.
بشر،حقوق،ايران،گزارشگر،گزارش،رويكرد،نظرات،ارتقاي،سخنگوي

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امورخارجه کشورمان در خصوص گزارش و اظهارات اخیر جاوید رحمان گزارشگر ویژه وضعیت حقوق بشر در ایران، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران، با رد گزارش مغرضانه، جانبدارانه و مملو از اطلاعات و نتیجه گیری های سوگیرانه و نادرست جاوید رحمان گزارشگر ویژه وضعیت حقوق بشر در ایران، تاکید می‌کند، رویکرد سیاسی و گزینشی به حقوق بشر، نه تنها کمکی به ارتقای آن نمی‌کند بلکه موجب تخریب و تضعیف حقوق بشر می‌شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم‌کردن اقدامات قهرآمیز یکجانبه، نپرداختن به تاثیرات منفی این اقدامات بر بهره مندی از حقوق‌بشر توسط گزارشگر ویژه را نشانه نبود بی طرفی وی و ناقص بودن گزارش ارائه شده از سوی وی به نشست ۴۹ شورای حقوق بشر می‌داند.
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران نظرات تفصیلی خود به این گزارش را ارائه کرده که به صورت رسمی توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل منتشر شده است.
خطیب زاده با رد اتهامات و ادعاهای کذب گزارشگر، که مبتنی بر اطلاعات غلط دریافتی از سوی منابع مغرض از جمله گروهک‌های تروریستی و غربی است، تاکید کرد، ایران علی‌رغم قبول نداشتن ماموریت گزارشگر ویژه و سیاسی دانستن قطعنامه شورای حقوق بشر، همواره نظرات خود را به گزارش وی ارائه کرده، که متاسفانه این رویکرد صادقانه، با بی توجهی گزارشگر به نظرات ایران روبرو شد و سیاسی بودن و جانبدارانه بودن رویکرد وی را مورد تایید قرار داد.
سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان اظهار داشت: ایران ضمن رد رویکرد دوگانه و ریاکارانه کشورهای غربی نسبت به حقوق بشر، خود را متعهد به حمایت و ارتقای حقوق بشر در جهان می‌داند و ارتقای حقوق بشر مردم خود را علیرغم تحمیل اقدامات قهرآمیز یکجانبه امریکا، با جدیت ادامه خواهد داد.