سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت دوباره فرانک چامیزو به جمع مدعیان سال 2022- اخبار کشتی و وزنه برداری - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 27 اسفند 1400 - 09:53
فرانک چامیزوی ایتالیایی که در بازی‌های المپیک نتوانست روی سکو برود، کار خود را در سال 2022 با حضور در مسابقات قهرمانی اروپا استارت خواهد زد.
مسابقات،جهاني،قهرماني،اروپا،حضور

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مسابقات کشتی قهرمانی اروپا دهه اول فروردین ماه در مجارستان برگزار خواهد شد.
یکی از ستاره‌های حاضر در این رقابت‌ها فرانک چامیزوی ایتالیایی است.
کشتی‌گیری که در این سال‌ها در رقابت نزدیک با جردن باروز آمریکایی بوده و در بازی‌های المپیک نیز حضور داشت.
چامیزو بعد از پنجمی در توکیو، در مسابقات جهانی نروژ غایب بود و حالا بار دیگر قصد دارد که کار خود را در سال 2022 با حضور در مسابقات قهرمانی اروپا استارت بزند.
مسابقات قاره‌ای یکی از مسابقات رنکینگ اتحادیه جهانی محسوب می‌شود که امتیاز آن در سیدبندی کشتی‌گیران در مسابقات جهانی پیش رو تاثیرگذار است.
مدال طلای وزن 74 کیلوگرم المپیک را زائوربک سیداکوف روس به خود اختصاص داد.
مدال نقره نیز از آن محمد حبیب کادزی محمداف از بلاروس شد که هیچ‌کدام از دو کشتی‌گیر در رقابت‌های قهرمانی اروپا حضور نخواهند داشت.
اتحادیه جهانی کشتی به دلیل حمله نظامی روسیه به اوکراین، دو کشور روسیه و بلاروس را از شرکت در مسابقات رسمی محروم کرده است.
انتهای پیام/