برای انجام پروژه جاده خرمآباد-پلدختر کنسرسیومی متشکل از سه بانک حمایت خواهند کرد
نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی گفت: بانکهای ملی، پاسارگاد و سپه کنسرسیومی هستند که میخواهند برای ساخت جاده خرمآباد-پلدختر مشارکت کنند.
ایسنا/لرستان نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی گفت: بانکهای ملی، پاسارگاد و سپه کنسرسیومی هستند که میخواهند برای ساخت جاده خرمآباد-پلدختر مشارکت کنند.
حمیدرضا کاظمی در گفتوگو با ایسنا در خصوص جاده خرمآباد-پلدختر اظهار کرد: بانکهای ملی، پاسارگاد و سپه کنسرسیومی هستند که میخواهند برای ساخت آن مشارکت کنند.
وی ادامه داد: این بانکها پذیرفتند که ۳۳۰ میلیارد تومان برای انجام پروژه جاده خرمآباد-پلدختر کمک کنند.
نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این رقم برای جاده قدیم بوده که در سیل دچار خسارت شده است.
کاظمی در خصوص کارخانه سیمان این شهرستان گفت: این کارخانه قبلا منتفی شده بود که با نظر بانک تبدیل به کارخانه تولید کاغذ و آهک هیدراته شده که بانک ملی تقبل کردند که با سرمایهگذاری ۱۰۰۰ میلیارد تومان حمایت خواهند کرد.
وی افزود: بانک ملی به عنوان حامی این پروژه است و با ارائه مستندات توسط سرمایهگذار این پروژه حمایت مالی خواهد شد.
انتهای پیام