خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه‌های حمایتی از صنعت مد و لباس در سال ۱۴۰۱

مشرق | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 26 اسفند 1400 - 19:00
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: امیدواریم در سال جدید با عبور از بحران کرونا با برنامه‌های حمایتی از هنرصنعت و با هم‌یاری همه‌ی مسؤلین ذیربط، گامی بزرگ و سازننده برداشته شود.
مد،نوروز،لباس،هنر،صنعت،تبريك،اميد،كشور،كرونا،كارگروه،سعادت،ب ...

به گزارش مشرق، سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه مدولباس کشور، ضمن تبریک سال نو با آرزوی سعادت و بهروزی به همه‌ دوستان‌، همراهان مد و لباس ایرانی اسلامی خدا قوت گفت.
مشروح متن پیام نوروزی وی به این ترتیب است؛
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار / ‏‬ یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال
بهار، فصل تسبیح آفرینش است و قنوت درختان به تمنای آسمان؛ و نوروز، پیام‌آور مهر و محبت و شعری است که پایان رؤیاهای ناتمام را تفسیر می‌کند.
سال نو می‌شود، زمین نفسی دوباره می‌کشد، برگ‌ها به رنگ در می‌آیند و گل‌ها لبخند می‌زند، نوروز همواره زمان تحول در احوال بوده، تحولی از خوب به خوب‌تر.
این محقق نمی‌شود مگر با حرکت بهین و راستی، کافی است در قلب خود به این باور رسیده باشیم و با قدم‌های خود در جهت ارتقای ایمان، ‎شناخت وجدان و در یک کلام انسانیت واقعی برداشته شود با این نگاه خواهیم توانست با استحکام بخشیدن به رابطه خود با خداوند متعال و تحکیم معنویت در درون، به وسیله دعا و با استعانت از خدا، با توکل، خضوع و عبادت، جان و دل خود را روشن کنیم و به‌آن امید و اطمینان و آرامشی که برای سعادت انسان لازم است، برسیم.‌باشد که با نگاهی به عملکرد خود تاکنون بیشتر از پیش به اهمیت رسیدگی به حساب خود و حرکت به سمت پاکی و انسانیت بیشتر دقت نمائیم.
با وجود شیوع گسترده ویروس کرونا بایسته است؛ نوروز را همانند سال گذشته درخانه سپری کرده و بدانیم که سرنوشت همگان به یکدیگر وابسته است‌، از تمام هم‌میهنان عزیزتر از جان تقاضامندم تا با ماندن در منازل و پرهیز از مسافرت و بازدیدهای نوروزی، نوروز امسال را با امید نابودی ویروس اهریمنی کرونا جشن گرفته و با ارسال پیام تبریک‌، عید نوروز را به عزیزانمان تبریک گفته و امید رسیدن روزگار خوش و محبتمان را به گوش آنها خواهیم رساند.
امسال، دومین سالی است که بهار و نوروز برای اهالی هنر وصنعت مد ولباس ایران معنای دیگری دارد، در شرایط بحرانی کشور که همگان درگیر پاندومی منحوس کرونا شده‌ایم‌، بر این امر واقف هستم که صدمات و لطمات زیادی به این هنر صنعت وارد شده است و با عبور از این بحران با برنامه‌های حمایتی در راستای رونق وشکوفایی این هنرصنعت با هم‌یاری همه‌ی مسؤلین ذیربط انجام گامی بزرگ و سازننده برداشته شود.
در پرتو عنایت باری‌تعالی دهمین جشنواره مد و لباس فجردر سال ۱۳۹۹ در شرایط دشوار با محدویت‌های کرونایی به‌همت و تلاش مجموعه‌ای به بزرگی همه فعالان مد و لباس کشور به گونه‌ای میسر گردید که سراسر مهر و سرفرازی بود، این جشنواره گرچه سختی‌های بی‌شمار داشت اما با تلاش و کوشش بی‌بدیل همه فعالان حوزه مد و لباس در بخش‌های گوناگون از تولید تا صنعت، از طراحی تا اجرا، از رسانه‌ها تا بازدیدکنندگان با محدودیت‌های کرونایی‌، اقدامی در جهش اعتلای فرهنگی، معرفی هنر و صنعت طراحی پوشاک در ایران بود.
نوروز، پیوند دیرین انسان با طبیعت است که امید به باورهای راستین را به ارمغان می‌آورد هر ساله با آغاز بهار در ایران و کشورهای پارسی زبان با فرهنگ‌های گوناگون جلوه‌ای از تجلی روح پاک زمین را هدیه می‌دهد و این جشن و سرور ملی را گرامی می‌دارند، این‌جانب فرا رسیدن نوروز باستانی را به‌همه‌ی طراحان مد و لباس، صنعت پوشاک‌کشور و همکاران عزیز و پر تلاش در کارگروه ساماندهی مد ولباس صمیمانه تبریک عرض نموده و از پروردگار متعال در سال پیش رو که آغاز قرن جدید ۱۴۰۰ شمسی می‌باشد، خواستارم با عزمی پایدار و با توانمندی زنان و مردان فرهنگ مدار، هنردوست و خردمند این هنر صنعت‌، شاهد رشد، تعالی و سرافرازی فرهنگ کهن دیار سرزمین عزیزمان باشیم‌.
این‌جانب دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور وظیفه خود می دانم ضمن شادباش و تبریک سال نو با آرزوی سعادت و بهروزی به همه‌ی دوستان‌، همراهان مد و لباس ایرانی اسلامی خدا قوت گفته و تولید و اعتلای این هنر صنعت بزرگ را در سال ۱۴۰۰ از درگاه پروردگار تمنا می‌نمایم.
هر پایان، نوید بخش شروعی دیگر است، این بار، با ایمان و شجاعت، آغازگر بهترین باشیم