خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت برخورد با مسببان هنجارشکنی در همدان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 26 اسفند 1400 - 18:46
همدان- مسئول سازمان بسیج اساتید طلاب و روحانیون استان همدان با بیان اینکه مسئولین همدان نباید نسبت به هنجارشکنی ها بی تفاوت باشند، گفت: باید با مسببان این اتفاق ها در همدان برخورد شود.
همدان،شاد،جامعه،شهر،شاهد،مؤمن،تيموري،طلاب،زيستن،اساتيد،روحانيون

محسن تیموری در گفتگو خبرنگار مهر ضمن تبریک ولادت با سعادت منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر (عج) محضر همه آزادی‌خواهان و منتظران آن حضرت وتبریک عید نوروز باستانی گفت: متأسفانه در چند روز گذشته شاهد اتفاقاتی در اطراف آرامگاه بوعلی سینا بودیم که مردم مؤمن و انقلابی دارالمجاهدین همدان را آزرده خاطر کرد.
وی خاطرنشان کرد: رقص و پایکوبی مختلط آن هم در ملاعام نمی‌تواند از مصادیق شادی‌های سالم در جامعه باشد و منجر به جامعه شاد شود بلکه با این قبیل اقدامات خلاف شرع حیا و عفت جوانان خدشه دار و خانواده‌ها از این مسیر دچار خسران می‌شوند.
مسئول سازمان بسیج اساتید طلاب و روحانیون استان همدان با بیان اینکه اسلام با شادی و جامعه شاد مخالف نیست، آیات و روایات علاوه بر تأیید، تشویق به شاد زیستن و حرکت به سمت جامعه سرزنده و شاد دارند، اظهار کرد: اسلام با شادی‌های کاذبی که حدود الهی را زیر پا گذاشته و ارزشها و هنجارهای اسلامی را ذبح کند، مخالف است.
تیموری با بیان اینکه از متولیان فرهنگی شهر همدان به خصوص شورای شهر و شهرداری و اداره ارشاد اسلامی و غیره مجدانه انتظار داریم تا زمینه‌های شاد زیستن در شهر همدان را مهیا کنند، گفت: همچنین نسبت به صدور مجوز برای برگزاری غرفه‌های و برنامه‌های فرهنگی در سطح شهر موانع نیز برداشته شود.
وی خاطرنشان کرد: این مسئولین باید به جوانان مؤمن و انقلابی کمک کنند تا در مناسبت‌ها شاهد برگزاری جشن‌های قوی و با شکوه باشیم تا افراد مغرض نتوانند امیال خودشان را از این خلاءها دنبال و شاهد این قبیل اتفاق‌ها در همدان نباشیم.
مسئول سازمان بسیج اساتید طلاب و روحانیون استان همدان با تاکید بر اینکه حال نیز انتظار از دستگاه‌ها ونهادهای مسئولین ناظر این است که نسبت به این هنجارشکنی‌ها بی تفاوت نباشند، گفت: باید با مسببان این اتفاق‌ها در همدان برخورد شود.