خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص ۹۵ میلیارد تومان تسهیلات برای بخش کشاورزی در رزن

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 26 اسفند 1400 - 18:16
همدان_نماینده رزن و درگزین گفت : ۹۵ میلیارد تومان تسهیلات برای قنات وکانال های آبرسان رزن ودرگزین  پرداخت خواهد شد.
تسهيلات،كشاورزي،لطفي،شهرستان،رزن،قنوات،قنات

حسن لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: طبق قانون تنظیم مقررات مالی که دولت درآن مصوب کرده است دولت می‌تواند برای پروژه‌های نیمه تمام از بانک‌ها تسهیلات گرفته و این پروژه‌ها را تکمیل کند.
لطفی با توجه به اینکه ۱۸۰ رشته قنات و ۱۳۵ کیلومتر کانال آبرسانی در شهرستان‌های رزن و درگزین وجود دارد تاکید کرد: تمام این پروژه‌ها در این دو شهرستان نیمه کاره مانده است و از خرداد سال جاری به دنبال تسهیلات برای این امر بودیم که خوشبختانه بانک کشاورزی کشور مکلف شد ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات بابت کانالهای آبرسانی و ۴۵ میلیارد تومان بابت قنوات با کارمزد ۱۸ درصد باید پرداخت کنند.
وی تصریح کرد: قرارداد با وزیر کشاورزی منعقد شده است و ضمانتنامه هم صادر شده است و این تسهیلات توسط جهاد کشاورزی بعد از تعطیلات نوروزی شروع به انجام خواهد شد طوری که موافقتنامه و مبادله با سازمان برنامه، برای اجرا صادر خواهد شد و این تسهیلات طی دو مرحله برای پروژه‌های نیمه تمام پرداخت خواهد شد که این پروژه‌ها تکمیل شود.
نماینده مردم رزن و درگزین با بیان اینکه این اتفاق یک نوید خوبی برای کشاورزان این منطقه خواهد بود افزود: استان هم می‌توانند برای دریافت این تسهیلات اقدام کنند.
لطفی خاطرنشان کرد: اگر قنوات این شهرستان احیا شوند میانگین در هر رشته قنات ۱۶۰ تا ۲۰۰ نفر اشتغالزایی خواهند بود و این امر مانع جلوگیری از بیکاری و مهاجرت افراد به شهرهای دیگر خواهد شد و برای اولین بار تمام مشکلات بخش کشاورزی وقنات دو شهرستان برطرف خواهد شد.