خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشویق پرسپولیسی‌ با حضور کادر فنی سرخ‌ها

ایسنا | ورزشی | پنجشنبه، 26 اسفند 1400 - 16:29
با حضور کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس، شور و شوق خاصی میان طرفداران سرخ‌پوشان شکل گرفت.
استاديوم،پرسپوليس،آزادي،داربي،كادر،تماشا

با حضور کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس، شور و شوق خاصی میان طرفداران سرخ‌پوشان شکل گرفت.
به گزارش ایسنا، نود و هشتمین دیدار دو تیم پرسپولیس و استقلال، این بار در چارچوب هفته بیست و سوم از فصل بیست و یکم رقابت‌های لیگ برتر امروز (پنج‌شنبه)، ساعت ۱۷:۳۰ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.
در فاصله یک ساعت و نیم تا آغاز داربی، موسیقی‌های مختلفی از استادیوم پخش شد.
در این بین هواداران استقلال و پرسپولیس همچنان به تشویق‌های خود ادامه دادند.
حدود ۲۰ هزار نفر تا اینجای کار خود را به استادیوم رسانده‌اند تا این داربی را از نزدیک تماشا کنند.
موسی سلامت، جانباز معروف پرسپولیسی‌ که در بازی‌های مختلفی به استادیوم آزادی آمده بود، در این بازی نیز به استادیوم آزادی آمد تا این داربی را از نزدیک تماشا کند.
پرسپولیس، اولین تیمی بود که وارد استادیوم آزادی شد و حضور برخی از اعضای کادر فنی سرخ‌ها باعث تشویق بی‌امان هواداران پرسپولیس شد.
همچنین یک اجرای زنده توسط یک گروه موسیقی نوجوان با موضوع ایران و عشق به میهن در کنار زمین مسابقه انجام شد.
انتهای پیام