خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی 453 زندانی جرایم غیرعمد در اردبیل

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 26 اسفند 1400 - 14:31
رئیس ستاد دیه استان اردبیل گفت: از ابتدای امسال تاکنون 453 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و مالی با پرداخت مبلغ محکومیت از زندان‌های استان اردبیل آزاد شدند.
ديه،ستاد،زندانيان،استان،خيرين،آزادي،نفر،مالي

ایسنا/اردبیل رئیس ستاد دیه استان اردبیل گفت: از ابتدای امسال تاکنون 453 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و مالی با پرداخت مبلغ محکومیت از زندان‌های استان اردبیل آزاد شدند.
محبوبی در مراسم تجلیل از خیرین کمک‌کار ستاد دیه استان اردبیل اظهار کرد: برای آزادی این زندانیان 85 میلیارد تومان منابع مالی با همکاری ستاد دیه، خیرین و کمک‌های مردمی جمع‌آوری و پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: هم اکنون نیز در زندان‌های استان 209 نفر زندانی با جرایم غیرعمد و مالی وجود دارد که با ارزیابی ستاد دیه زمینه آزادی آنها در سال آینده فراهم می‌آید.
رئیس ستاد دیه استان اردبیل گفت: 54 نفر از این زندانیان معسر و در اولویت مساعدت ستاد دیه و خیرین قرار دارند که پیش‌بینی می‌کنیم تا عید فطر بستر و زمینه آزادی زندانیان فراهم آید.
محبوبی در مورد 145 نفر از زندانیان غیر مشمول مساعدت در ارزیابی ستاد دیه نیز افزود: برای این زندانیان نیز برنامه‌های مختلف پشتیبانی و حمایتی در نظر گرفته شده تا ما بعد از نهایی شدن مساعدت‌ها بتوانیم زمینه آزادی آنها را نیز مهیا کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: برای آزادی 54 زندانی معسر و نیازمند در استان یک میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار نیاز است که با برگزاری جشن گلریزان در ماه مبارک رمضان و ایام عید سعید فطر سعی خواهیم کرد تا زمینه‌ساز آزادی آنها و بازگشتشان به آغوش خانواده باشیم.
محبوبی اضافه کرد: در گرامیداشت ماه شعبان و در آستانه نیمه شعبان و عید نوروز با همت ستاد دیه و خیرین استان 30 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و مالی از زندان‌های استان آزاد شدند که در این زمینه برنامه تجلیلی نیز از خیرین را شاهد بودیم.
وی بیان کرد: 21 نفر از خیرین در این مراسم تجلیل شدند تا این حرکت‌های معنوی و ارزشمند در سال‌های آینده ادامه پیدا کند.
محبوبی رویکرد جدید ستاد دیه را پشتیبانی و حمایت همه‌جانبه از خانواده محکومان مالی و جرایم غیرعمد اعلام کرد و ادامه داد: با پرداخت تسهیلات بانکی،‌ کمک‌ خیرین،‌ کمک‌های مردمی در محلات مختلف و همچنین پشتیبانی ستاد دیه سعی بر آزادی این زندانیان است.
انتهای پیام