خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سمن ها در فرهنگ سازی در مبارزه با اعتیاد ظرفیت خوبی دارند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 16 اردیبهشت 1398 - 15:02
قزوین- سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری قزوین گفت: سازمان های مردم نهاد ظرفیت خوبی برای فرهنگ سازی و مبارزه با مواد مخدر دارند که باید از آن بخوبی استفاده کنیم.
حبيبي،اعتياد،تسهيلات،پرداخت،استانداري،قزوين،معاونت،مردمي

به گزارش خبرنگار مهر، اولین جلسه کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ظهر دوشنبه در دفتر معاونت اقتصادی استانداری قزوین برگزار شد.
منوچهر حبیبی در این جلسه اظهار داشت: در مبارزه با پدیده اعتیاد باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم و آسیب‌های آن را جدی بگیریم و بدانیم هیچکس از پیامدهای آن در امان نیست.
حبیبی گفت: تشکل‌های غیر دولتی و مردمی چون از جنس مردم هستند حرفشان در میان گروه‌های مختلف تأثیرگذار است و باید از این ظرفیت در اجرای برنامه‌های فرهنگ سازی بهره بگیریم.
وی اظهار داشت: لازم است از سمن‌های شناسنامه دار و تخصصی برای فرهنگ سازی و آموزش دانش آموزان بهره بگیریم تا این کار مهم و حساس بتواند نتایج ارزشمندی داشته باشد.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری قزوین تصریح کرد: هماهنگی و انسجام دستگاه‌های متولی در برخورد با آسیب‌ها بویژه اعتیاد مهم است و با دوری از موازی کاری باید دنبال هم افزایی باشیم.
وی تصریح کرد: اعتبارات خوبی برای اجرای طرح‌های اجتماعی و فرهنگی از سوی سازمان‌های مردم نهاد پیش بینی شده و در این زمینه محدودیتی نیست و اگر سمن‌ها برای استفاده از این تسهیلات معرفی شوند مشکلی برای پرداخت نداریم.
حبیبی گفت: صندوق کارآفرین امید در استان توانسته در پرداخت تسهیلات اشتغال بسیار موفق و خوب عمل کند و امیدواریم در پرداخت تسهیلات به بهبود یافتگان از اعتیاد هم شرایط لازم را مهیا کند.