خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۶۰۰ مورد فضای ورزشی در مدارس کشور فعال است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 26 اسفند 1400 - 10:06
شهرکرد- معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر چهار هزار و ۶۰۰ مورد فضای ورزشی مدرسه‌ای در کشور فعال است که ضروری است این تعداد افزایش یابد.
ورزشي،كشور،ستاري،فضاي،پرورش،اشاره،آموزش

به گزارش خبرنگار مهر، صادق ستاری فرد شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای معاون‌های آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ بیش از هراز و ۸۰۰ فضای ورزشی جدید در مدارس کشور ساخته خواهد شد، اظهار کرد: این مجموعه‌های ورزشی در راستای نهضت ملی فضاهای ورزشی درون مدرسه‌ای با رویکرد محرومیت زدایی، توجه به مناطق محروم و برقراری عدالت ساخته می‌شود.
وی با اشاره به اهمیت افزایش نشاط، شادابی و سلامتی دانش آموزان، عنوان کرد: در چند سال آینده هیچ مدرسه‌ای نباید بدون فضای ورزشی باشد.
معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۶۰۰ فضای ورزشی مدرسه‌ای در کشور فعال است که ضروری است این تعداد افزایش یابد.
ستاری فرد به آزادسازی مجموعه‌های ورزشی در سراسر کشور اشاره کرد و ادامه داد: این طرح به منظور اجرایی شدن اصل سوم قانون اساسی در حال انجام است چرا که استفاده همه مردم از مجموعه‌های ورزشی از اهمیت بالایی برخوردار است.
معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به سند تحول بنیادین، گفت: در حال حاضر بیش از هشت میلیون بی‌سواد و یک میلیون بازمانده از تحصیل در کشور شناسایی شده است که باید آموزش‌های لازم به این افراد و بازگشت به تحصیل بازماندگان مورد تاکید قرار گیرد.
ستاری فرد مدرسه را کانون پیشرفت محله‌ها عنوان کرد و افزود: از زیرساخت‌های مدارس باید در راستای تربیت تمام ساحتی افراد استفاده شود.