خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا و غرب برای مردم سوریه اشک تمساح می ریزند

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 26 اسفند 1400 - 07:53
یک منبع در وزارت خارجه سوریه با بیان اینکه ایالات متحده آمریکا و کشورهای غربی مرتکب جنایات وحشیانه ای علیه ملت سوریه شدند، گفت: علیرغم این مسأله، آنها برای سوری ها اشک تمساح می ریزند.
سوريه،منبع،آمريكا،تجاوز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سوریه، یک منبع در وزارت خارجه این کشور به اقدامات ایالات متحده آمریکا و غرب واکنش نشان داد.
وی گفت: آمریکا و غرب به دنبال تحمیل شروط و دیکته‌های خود به مردم سوریه هستند اما در تحقق این هدف شکست خورده و می‌خورند.
بر اساس این گزارش، منبع مذکور همچنین عنوان کرد: درحال حاضر ۱۱ سال از تجاوز تروریستی به سوریه می‌گذرد؛ تجاوزی که مورد حمایت آمریکا و کشورهای غربی بوده و هست.
هدف اصلی از این تجاوز تروریستی، نابودی دستاوردها و زیرساخت‌های سوریه بوده است.
این منبع همچنین گفت: علیرغم اینکه سوریه در طول سالهای گذشته موفق به شکست توطئه‌ها شد، اما توطئه گران همچنان در توهم توطئه‌های خود به سر می‌برند و با صدور بیانیه‌های خود، برای مردم سوریه اشک تمساح می‌ریزند.