خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جان باختن ۳ بیمار مبتلا به کرونا در لرستان

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 25 اسفند 1400 - 21:31
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گفت: طی شبانه‌روز گذشته در استان ۷۶ نفر به کرونا مبتلا و ۳ نفر بر اثر این بیماری فوت کردند.
نفر،كرونا،لرستان،مبتلا

ایسنا/لرستان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گفت: طی شبانه‌روز گذشته در استان ۷۶ نفر به کرونا مبتلا و ۳ نفر بر اثر این بیماری فوت کردند.
مریم کوشکی، اظهار کرد: طی شبانه روز گذشته سه بیمار مبتلا به کرونا در لرستان فوت کرده و ۷۶ بیمار جدید شناسایی شدند.
وی افزود: تاکنون آمار مبتلایان قطعی به ۲۱۵ هزار و ۱۷۲ نفر و آمار قربانیان کرونایی در لرستان به ۲۷۹۴ نفر افزایش یافته است.
کوشکی عنوان کرد: در حال حاضر ۱۵۷ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرس بیان کرد: در حال حاضر شهرستان‌های خرم‌آباد، بروجرد و سلسله در وضعیت قرمز، دورود، کوهدشت، دلفان الیگودرز، ازنا و پلدختر در وضعیت نارنجی و چگنی و رومشکان در وضعیت زرد قرار دارند.
انتهای پیام