سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ائمه جمعه رابط مردم و مسئولان هستند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 25 اسفند 1400 - 16:47
بجنورد- امام جمعه بجنورد گفت: ائمه جمعه در نظام رابط مردم و مسئولان هستند که این وظیفه خطیر را باید به درستی انجام دهند.
جمعه،ائمه،ديني،امام،نظام

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری ظهر چهار شنبه در گردهمایی ائمه جمعه خراسان شمالی به تبیین نقش خطیر و مؤثر ائمه جمعه در جامعه دینی پرداخت.
امام جمعه بجنورد گفت: ائمه جمعه در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران درواقع مسئولان انقلاب و نمایندگان نظام دینی و اسلامی در شهرستان‌ها و استان‌ها هستند و باید با عنایت به این نقش خطیر، رسالت خود را به‌درستی ایفا کنند.
حجت‌الاسلام والمسلمین نوری اضافه کرد: ائمه جمعه در شهرها و مناطق مختلف واسط بین مردم و مسئولان، قرارگاه فرهنگی هر منطقه و پایگاه راهبری و رهبری مردم محسوب می‌شوند.
وی بیان داشت: مشروعیت ولایت فقیه و کل نظام دینی ما از امام زمان (عج) نشأت می‌گیرد زیرا امام زمان (عج) حق بزرگی بر تمام اجزای حاکمیت دارد.