خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رویداد فناورانه حوزه «سنسور و بیوسنسور» برگزار شد

مهر | دانش و فناوری | چهارشنبه، 25 اسفند 1400 - 12:47
ستاد توسعه زیست فناوری و یک شتابدهنده، رویداد فناورانه حوزه «سنسور و بیوسنسور» را برگزار می کند.
تشخيص،سنسور،رويداد،كيت،فناوري،توسعه،سريع،ستاد،ايده،زيست،حوزه ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه زیست فناوری، یک رویداد فناورانه ای با همکاری یک شتابدهنده تخصصی حوزه سنسور و بیوسنسور باحمایت ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
این رویداد با حضور اساتید هیئت علمی دانشگاه‌های کشور، نمایندگانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا (NBIC) برگزار شد.
هدف از برگزاری این رویداد حمایت از ایده‌های خلاقانه، استارت اپ‌ها و تحولات نوآورانه بوده است.
در این رویداد پژوهشگران ایده‌های نوآورانه و فناورانه خود را ارائه کردند.
در افتتاحیه این رویداد دکتر قانعی دبیرستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری به اهمیت موضوع سنسور و بیوسنسور در بازار جهانی و آسیا تاکید کرد و گفت: ستاد توسعه زیست فناوری طی سالهای اخیر از دستاوردهای حوزه سنسور و بیوسنسور حمایت کرده است.
دکتر حسن باقری به عنوان رئیس هیئت مدیره شتابدهنده حوزه سنسور و بیوسنسور گفت: ۲۴ ایده اولیه در مدت ۳ هفته فراخوان ثبت نام کردند که پس از بررسی‌های اولیه از ۱۰ ایده برای شرکت حضوری و داوری در رویداد دعوت به‌عمل آمد.
این ۱۰ ایده شامل «کیت تشخیص سریع بزاقی کرونا»، «طراحی و تولید کاغذ جمع آوری، تشخیص و آنالیز ترکیبات آلی فرار از نمونه های بازدمی با هدف تشخیص بیماری»، «سنسور هوشمند برپایه کیت‌های کاغذی حساس به تغییرات pH برای نظارت بر کیفیت غذا»، «کیت تشخیص سریع تروپونین I/کراتین کیناز/ میوگلوبین»، «کیت تشخیص غیرتهاجمی و سریع بیماری کووید-۱۹ بر پایه رنگ شیمیایی و نانوذرات فلزی»، «ساخت بیوسنسور میکروفلوئیدیک تشخیص کمّی سکته قلبی با استفاده از نانوساختار طلا»، «کیت تشخیص سریع HPV»، «سنسور پایش دائمی قند خون»، « کیت رنگ سنجی برپایه نانوذرات فلزی به منظور تشخیص فساد باکتریایی در مواد غذایی» بوده اند.