خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نانوایی که یاد شهید ابراهیم هادی را زنده کرد +عکس

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 16 اردیبهشت 1398 - 13:21
یک نانوا در شهر خنج استان فارس با اقدام متفاوت خود موجب شد فرمانده سپاه و امام جمعه شهرستان به دیدارش روند.
نانوايي،شهيد،ابراهيم،هادي،خنج،سپاه،فرمانده

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مسئولان یک نانوایی در شهر خنج از شهرهای استان فارس، در حرکتی متفاوت و زیبا نام شهید «ابراهیم هادی» را برای نانوایی خود انتخاب کرد و بنری از عکس و سخن این شهید والامقام را بر سردر مغازه‌‌شان نصب کردند.
این اقدام زیبا توجه مردم را به خود جلب کرد و باعث شد فرمانده سپاه و امام جمعه شهرستان به دیدار این نانوایی روند.
به گفته مسئول این نانوایی، هدف او از این اقدام ابراز علاقه خود به شهید ابراهیم هادی و پاسداشت خون شهدا بود.
شایان ذکر است؛ پهلوان بسیجی ابراهیم هادی از بنیانگذاران گروه چریکی شهید اندرزگو در جبهه گیلانغرب و ستاره ورزش کشتی کشورمان بود که برای بچه‌های جنوب شرق تهران و کسانی که اهل دل هستند، بسیار عزیز است.
البته این شهید برای جوان‌هایی که کتاب «سلام بر ابراهیم» را خوانده‌اند، حال و هوای دیگری دارد.
در ادامه عکسی دسته جمعی از مسئولان این نانوایی در کنار فرمانده سپاه و امام جمعه شهرستان خنج را مشاهده می‌کنید.
انتهای پیام/