خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویسی: تیم ما به خودباوری رسیده است/ امیدوارم در مسابقات جهانی عملکرد مناسبی داشته باشیم- اخبار ورزش زنان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 24 اسفند 1400 - 13:53
ملی‌پوش دختر هندبال کشورمان معتقد است که این تیم به خودباوری رسیده و در مسابقات جهانی اسلوونی عملکرد مناسبی خواهد داشت.
مسابقات،هندبال،دست،ويسي،انشاءالله،برسيم

هدیه ویسی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: مسابقات هندبال قهرمانی جوانان آسیا از تاریخ 16 تا 23 اسفندماه در آلماتی قزاقستان برگزار شد.
بازی‌های ما با تیم‌های قزاقستان، ازبکستان، هند و تایلند بود.
ما زمان کمی را در اردوها گذراندیم اما با برنامه‌ریزی‌ها و استراتژی‌هایی که کادر فنی و مربیان اجرا کردند توانستیم به هماهنگی لازم برسیم و عملکرد خوبی را در این مسابقات نشان بدهیم.
وی افزود: خوشحالم که توانستم به تیمم کمک کنم و به هدف‌مان برسیم و توانستم عنوان بهترین بازیکن پست پخش در مسابقات را به دست بیاورم.
انشاءالله اتفاقات خوب همچنان در هندبال ادامه داشته باشد و از تمام کسانی که ما را حمایت کردند تشکر می‌کنم.
ویسی با بیان اینکه خوشبختانه در هندبال بانوان ما اولین تیمی هستیم که توانستیم مدال آسیایی را کسب کنیم، تصریح کرد: ما به این باور رسیده‌ایم که ما می‌توانیم و این موضوع در ذهن ما شکل گرفته است.
ما توانستیم مقام دوم مسابقات را به دست بیاوریم و جواز حضور در مسابقات جهانی را که در شهریورماه در کشور اسلوونی برگزار می‌شود به دست بیاوریم.
انشاءالله بتوانیم عملکرد خوبی هم آنجا داشته باشیم.
انتهای پیام/