خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده های آذربایجان غربی مناسب ترانزیت کالا نیست

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 24 اسفند 1400 - 08:13
مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: تا یک ماه آینده فعالیت عمرانی آزاد راه ارومیه_ تبریز از سر گرفته می شود.
آزاد،آذربايجان،غربي،پروژه،گذار،شهرسازي،تكميل،فعاليت،حمزه

ایسنا/آذربایجان غربی مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: تا یک ماه آینده فعالیت عمرانی آزاد راه ارومیه_ تبریز از سر گرفته می شود.
محسن حمزه لو در گفت وگو با ایسنا افزود: به دنبال این هستیم تا یک ماه آینده با جذب سرمایه گذار و پیمانکار جدید ادامه فعالیت آزاد راه ارومیه_ تبریز از سر گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته به دلیل محدودیت مالی و اجرایی پیمانکار و سرمایه گذار این پروژه از ادامه فعالیت امتناع کردند، تصریح کرد: با برگزاری جلسات متعددی، سرمایه گذار و پیمانکار جدید مشخص شد اما فعلا قرار دادشان نهایی نشده که با نهایی شدن قرار داد، فعالیت عمرانی پروژه شروع می شود و امید است در مدت بسیار کم آزاد راه ارومیه _تبریز که شامل ۶قطعه است تکمیل و به بهره برداری برسد.
حمزه لو با اشاره به اینکه مشکل اصلی در قطعه سوم این آزاد راه است، خاطر نشان کرد: برای تکمیل قطعه سوم آزاد راه ارومیه_ تبریز هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی یاد آور شد: این آزاد را ه هرچند از نظر موقعیتی در آذربایجان شرقی قرار دارد اما از نظر منافع برای آذربایجان غربی بی نهایت مهم و تاثیر گذار است.
مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی اظهار کرد: برآورد نهایی از هزینه صرف شده برای این پروژه بسیار سنگین است اما برآورد شده ۵ هزار میلیارد تومان برای تکمیل آزاد راه صرف شود.
حمزه لو خاطر نشان کرد: برای قطعه ۶نیز تاکنون ۳۰۰میلیارد تومان اعتبار صرف شده است.
وی ادامه داد: کاهش تلفات جاده ای، کاهش زمان سفر، توسعه استان در بخش اقتصادی و گردشگری و وصل پایانه مرزی سرو به کریدور های داخلی کشور از جمله مزایای تکمیل پروژه آزاد راه ارومیه _تبریز است.
مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی بااشاره به اینکه جاده های استان مناسب این حجم ترانزیت کالا نیست ، اظهار کرد: تمام ظرفیت های راه شهرسازی ، بخش خصوصی ، بانک ها برای تامین منابع مالی و تسهیل پروژه های ازاد راهی و بزرگراهی استان اختصاص یافته است.
انتهای پیام