خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ساخت و سازهای غیرمجاز در کوه‌های اطراف پردیس/ جاده‌سازی برای تصرف اراضی ملی یک قدیمی پایتخت + فیلم- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 24 اسفند 1400 - 06:13
گروه استان‌ها- بخشدار مرکزی پردیس گفت: افرادی سودجو و فرصت طلب در مناطق خوش آب و هوا و بکر پردیس برای فروش زمین و احداث بنا به کوه‌خواری روی آورده‌اند.
پرديس،كرشت،سودجويان،سازهاي

محمود حیدری در حاشیه بازدید از ساخت و سازهای غیرمجاز درگفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پردیس اظهار داشت: متخلفان با ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاهای باغ کمیش، اصطلک و کرشت از توابع شهرستان پردیس قوانین و استانداردها را نادیده می‌گیرند.
وی افزود: کوه‌بری در مناطق خوش آب و هوا و بکر پردیس به دست سودجویان تهدیدی برای محیط زیست و منابع طبیعی است.
بخشدار مرکزی پردیس تصریح کرد: سودجویان با هدف تصرف کوه‌های روستای کرشت را قطعه‌بندی و برای دسترسی در این محدوده جاده‌سازی کرده‌اند.
انتهای پیام/ح