خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار دادستان تهران به اخلال‌کنندگان نظم در چهارشنبه سوری

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 23 اسفند 1400 - 22:18
دادستان تهران گفت: شادی کردن و پاسداشت سنت دیرینه حق مردم است اما با هرگونه اخلال در نظم و امنیت و برهم زنندگان آسایش مردم برخورد قاطع قضایی صورت می‌گیرد.
امنيت،مجازات،چهارشنبه،اخلال،سوري،نظم،شهروندان

به گزارش خبرگزاری مهر، علی صالحی با اشاره به پیش رو بودن چهارشنبه سوری گفت: در شهر تهران تمهیدات لازم برای چهارشنبه سوری برای امنیت شهروندان اندیشیده شده است.
وی ادامه داد: با هرگونه اخلال در نظم و امنیت و برهم زنندگان آسایش مردم برخورد قاطع قضائی صورت می‌گیرد.
صالحی گفت: خانواده‌ها فرزندان خود را از خطرات مواد محترقه و آتش‌زا آگاه نموده و آنان را از بازی با چنین موادی برحذر دارند؛ چراکه همراهی خانواده‌ها و قانون‌مداری شهروندان باعث می‌شود چهارشنبه آخر سال در امنیت کامل و به آرامی سپری شود.
دادستان تهران با بیان اینکه طبق ماده ۴۹۲ قانون مجازات اسلامی صدمه به هر شخص دیه و قصاص را به همراه دارد، گفت: نگهداری مواد محترقه برابر ماده ۲ قانون مجازات قاچاق اسلحه، مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیر مجاز محکومیت ۶ ماه تا ۲ سال حبس برای فرد ایجاد می‌کند.
وی در پایان یادآور شد: افرادی که حرکات غیر متعارف در چهارشنبه سوری انجام دهند شامل اخلال در نظم عمومی بوده که طبق ماده ۶۱۸ قانون مجازات اسلامی علاوه بر ۷۴ ضربه شلاق، از ۳ ماه تا ۱ سال حبس مجازات دارد.
بنابر این گزارش؛ افرادی که با اخلال در نظم و امنیت عمومی، امنیت خاطر شهروندان را به مخاطره اندازند قاطعانه برخورد شده و تا پایان تعطیلات نوروزی در بازداشت خواهند بود.