خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقوی: پیکان نزدیک‌ترین گزینه به جام باشگاه‌های آسیاست- اخبار والیبال

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 23 اسفند 1400 - 20:12
دبیر فدراسیون والیبال گفت: چند تیم‌ خواستار حضور به‌عنوان دومین نماینده ایران در مسابقات قهرمانی باشگاه‌های آسیا هستند، اما چون پیکان میزبان است، طبیعتاً نزدیک‌ترین گزینه خواهد بود.
حضور،قهرمان،قهرماني،آسيا،گذشته،تيم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، میلاد تقوی دبیر فدراسیون والیبال پس از اتمام لیگ برتر 1400 با قهرمانی تیم شهداب یزد، اظهار داشت: برنامه بازی‌های امسال سخت بود و تیم‌های هم بسیار خوب بودند.
ما در پلی‌آف دو تیم داشتیم که پنج بار با هم بازی کردند و رکورد طولانی‌ترین بازی‌ها نیز ثبت شد.
این موضوع نشان‌دهنده توان بالای تیم‌هاست.
خوشحالم که تیم‌ها با این جدیت در لیگ حضور دارند.
دبیر فدراسیون والیبال ادامه داد: ما از سال گذشته تجربیات خوبی کسب کرده و امسال بدون نوسان بودیم.
برنامه‌های ما مناسب بود.
امسال شرایط بسیار خوب بود و برخلاف سال گذشته که اهدای جام نداشتیم، امسال از تیم‌های قهرمان و نایب قهرمان سال گذشته هم دعوت کردیم تا حضور داشته باشند.
جا دارد از صبر این عزیزان هم قدردانی و تشکر کنم که شرایط را درک کردند.
تقوی درباره نمایندگان ایران در رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا نیز گفت: همانطور که قبلاً گفته بودیم قهرمان این دوره مستقیماً در مسابقات قهرمانی آسیا حضور پیدا می‌کند و درباره تیم دوم هم پس از بررسی جوانب مختلف تصمیم‌گیری می‌شود.
تیم‌های دیگری هم خواستار حضور به‌عنوان دومین نماینده ایران در مسابقات قهرمانی باشگاه‌های آسیا هستند، اما چون پیکان میزبان است، طبیعی است که پیکان نزدیک‌ترین گزینه باشد.
انتهای پیام/