خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بسیج رسانه سیستان و بلوچستان مقام دوم را در جشنواره ملی کسب کرد

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 23 اسفند 1400 - 15:13
رئیس بسیج رسانه سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر اظهار داشت: از میان ۲۵ اثر ارسالی به هفتمین جشنواره کشوری ابوذر در بخش یادداشت و سرمقاله آقای احمدرضا زائر میری با عنوان «مردم ما مدیران ضعیف و سیاسی زده نمی‌خواهند» مقام دوم این بخش را در سطح کشوراز آن خود کرد.
بلوچستان،بسيج،جشنواره،ياسيني،ميري،زائر

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس بسیج رسانه سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر اظهار داشت: از میان ۲۵ اثر ارسالی به هفتمین جشنواره کشوری ابوذر در بخش یادداشت و سرمقاله آقای احمدرضا زائر میری با عنوان «مردم ما مدیران ضعیف و سیاسی زده نمی‌خواهند» مقام دوم این بخش را در سطح کشوراز آن خود کرد.
به گزارش ایسنا- پوریا یاسینی ادامه داد: در این راستا در آیین اختتامیه این جشنواره که با حضور سردار غلامرضا سلیمانی رییس بسیج مستضعفین کشور و دکترمحمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد از بسیج رسانه استان تقدیر شد.
یاسینی تصریح کرد: بر اساس اعلام داوران در بخش یاداشت و سرمقاله هفتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر عبدالله رحمانی از کردستان، احمد رضا زائر میری از سیستان و بلوچستان وحسن غلامپوراز گیلان حائز رتبه اول تا سوم شدند که در آیین اختتامیه از نفرات برتر تقدیر شد.
انتهای پیام