خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۳ میلیارد تومان کمک‌های مردمی در مناطق سیل‌زده هزینه شد

فارس | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 16 اردیبهشت 1398 - 12:03
معاون مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات با اشاره به کمک‌های مردمی و برپایی موکب‌های اربعینی در مناطق سیل‌زده کشور، گفت: ۹۳ میلیارد تومان کمک‌های مردمی توسط ستاد بازسازی عتبات جذب و در مناطق سیل‌زده هزینه شد.
مردمي،عتبات،بازسازي،ستاد،مناطق

معاون مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات با اشاره به کمک‌های مردمی و برپایی موکب‌های اربعینی در مناطق سیل‌زده کشور، گفت: ۹۳ میلیارد تومان کمک‌های مردمی توسط ستاد بازسازی عتبات جذب و در مناطق سیل‌زده هزینه شد.
یو‌سف افضلی معاون هماهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات در گفت‌وگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با اشاره به اقدامات مردمی به منظور امدادرسانی به مردم سیل‌زده کشور، اظهار داشت: موکب‌های اربعینی پس از اعلام فراخوان برای کمک به مردم سیل‌زده استان‌های گلستان، لرستان، خوزستان و ایلام وارد عمل شدند.
وی با بیان اینکه موکب‌های اربعینی در یک ماه فعالیت‌های مختلفی در مناطق سیل‌زده داشتند، افزود: این موکب‌ها با استفاده از کمک‌های مردمی علاوه بر اسکان، روزانه هزاران پرس غذا بین سیل‌زدگان توزیع کردند.
افضلی از جذب مشارکت‌های مردمی برای امدادرسانی به مناطق سیل‌زده خبر داد و گفت: کددستوری *۲۳۳# (ستاره ۲۳۳ مربع) برای جذب مشارکت‌های مردمی از سوی ستاد بازسازی عتبات به سیل‌زدگان اعلام شد که در این مدت بالغ بر ۹۳ میلیارد تومان از سوی مردم پرداخت شد.
معاون مشارکت‌های مردمی ستاد بازسازی عتبات خاطر نشان کرد: مبالغجمع‌شده برای کمک به مردم سیل‌زده در قالب طبخ و‌توزیع غذا، شست‌شوی فرش و پتوهای مردم سیل‌زده و سایر خدمات هزینه شد.
افضلی با بیان اینکه بیش از ۷ میلیون پرس غذا بین سیل‌زدگان‌ توزیع شد گفت: موکب‌های اربعینی در روزهای اخیر در استان‌های ایلام، خورستان و گلستان جمع‌آوری شدند اما با توجه به‌موقعیت استان لرستان و‌ نیازهای مردم سیل‌زده این مناطق، چند موکب همچنان فعال هستند و‌اقدام به توزیع غذا می‌کنند.
انتهای پیام/