خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پنج اثر منقول تاریخی-فرهنگی کرمان ثبت ملی شد

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | دوشنبه، 23 اسفند 1400 - 08:30
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان از ثبت پنج اثر تاریخی–فرهنگی این استان در فهرست آثار ملی کشور خبر داد.
آثار،استان،فهرست،ثبت

ایسنا/کرمان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان از ثبت پنج اثر تاریخی–فرهنگی این استان در فهرست آثار ملی کشور خبر داد.
فریدون فعالی در تشریح این خبر افزود: این آثار که شامل جام منقوش مطوط‌آباد، جام لبه واریخته مطوط‌آباد، کاسه لبه واریخته مطوط‌آباد و گردنبند زرین گورستان سلطنتی قلعه کوچک شهرستان جیرفت و همچنین قبرپوش مزار شاه‌ نعمت‌الله‌ولی ماهان می‌شود براساس تصویب اعضای شورای ثبت آثار منقول فرهنگی و تاریخی کشور در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان اظهار کرد: قدمت این آثار به ترتیب به هزاره چهارم پیش از میلاد، هزاره سوم پیش از میلاد و قاجاریه باز می‌گردد.
وی خاطرنشان کرد: آثار مذکور از ارزش بالایی برخوردار هستند و این اداره‌کل در تلاش است آثار تاریخی-فرهنگی شهرستان‌های مختلف استان را که دارای شرایط لازم هستند را در فهرست آثار ملی قرار دهد.
انتهای پیام