خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جریمه والدین آلمانی به خاطر ممانعت از واکسیناسیون فرزندانشان

ایسنا | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 16 اردیبهشت 1398 - 11:44
وزیر بهداشت آلمان گفت: والدینی که از واکسیناسیون فرزندانشان خودداری کنند جریمه می‌شوند
جریمه والدین آلمانی به خاطر ممانعت از واکسیناسیون فرزندانشان

وزیر بهداشت آلمان گفت: والدینی که از واکسیناسیون فرزندانشان خودداری کنند جریمه می‌شوند
به گزارش ایسنا، «جنز اسفاهن» وزیر بهداشت آلمان از پیش‌نویس قانونی خبر داد که بر اساس آن والدین به واکسیناسیون فرزندان خود در برابر بیماری سرخک ملزم و در غیر این صورت مجبور به پرداخت جریمه می‌شوند.
پیشنهاد وزیر بهداشت آلمان در حالی مطرح شده که بحث‌ها و بررسی‌ها در مورد اجباری ساختن واکسیناسیون کودکان در برابر بیماری سرخک در حال انجام است.
این بیماری که زمانی در آمریکا ریشه‌کن شده بود اکنون تعداد مبتلایان به آن به بالاترین میزان از سال ۲۰۰۰ رسیده‌ است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، وزیر بهداشت آلمان با بیان اینکه به دنبال آن هستم تا بیماری سرخک ریشه‌کن شود، تاکید کرد: تمام کودکانی که قصد دارند به مهد کودک و مدرسه بروند باید در برابر این بیماری مصون شوند.
همچنین والدینی که از واکسیناسیون فرزندانشان خودداری کنند ملزم به پرداخت جریمه‌ای ۲۵۰۰ یورویی می‌شوند.
انتهای پیام