خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سری جدید «دورهمی» از ۲۸ اسفند روی آنتن شبکه نسیم

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 22 اسفند 1400 - 19:41
سری جدید «دورهمی» از شنبه ۲۸ اسفند به آنتن شبکه نسیم می‌آید.
نوروز،مخاطبان،سري،مسابقه،فصل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه نسیم، سری جدید مسابقه دورهمی پخش خود را از نوروز ۱۴۰۱ آغاز خواهد کرد.
این برنامه با اجرای مهران مدیری با دعوت از چهره‌های شناخته شده، هنرمندان و ورزشکاران با رویکردی جدید و نگاهی متفاوت تولید و پخش می‌شود.
مسابقه «دورهمی» با توجه به بازخوردهای فصل قبل، نظرات مخاطبان و همراهان خود تغییرات موثری در تولید جدید داده و منطبق با سیاست‌های محتوایی رسانه ملی در سوالات، ارتقابخش آگاهی عمومی خواهد بود.
از این رو «دورهمی» در این فصل با تکیه بر تجربه گذشته، فرم و محتوا را بهبود داده و در سری جدید از شنبه ۲۸ اسفند ماه هر شب ساعت ۲۱ تا پایان نوروز مهمان خانه‌های مخاطبان خود خواهد بود.